Strik er den lækre mode for dig som kvinde

Strik er den lækre mode for dig som kvinde

Strik er den lækre mode for dig som kvinde, også selvom det med strik faktisk ikke var så populært for år tilbage.

Strik var engang forbeholdt gamle damer og mænd, men i den moderne vestlige kultur er strik også blevet mode for dig som kvinde, hvilket heldigvis har udviklet sig en del siden 70’erne og 80’erne hvor det var lidt mere flippet.

Ligegyldigt hvor man ser hen, så finder du alverdens smarte, lækre og elegante striktrøjer og bluser i gadebilledet, og det er blevet super moderne blandt de helt unge også, og det gælder både drenge og piger.

Hvorfor er striktrøjer så moderne?

Udover at en lækker striktrøjen jo kan holde varmen, hvilket var formålet med striktrøjen før i tiden, så blev det op igennem tiden også synonym med den afslappet og lidt flippet tid. Det ændrede sig dog op igennem firserne hvor det blev mere det komfortable men stadig lidt gammeldags modetrend, men slet ikke det flippet stil som i halvfjerserne.

I 90’erne begyndte flere og flere unge kvinder er iføre sig striktrøjer som et modefænomen og et udsnit af deres personlige modestil, og her startede trenden hvor striktrøjer blevet social acceptabelt indenfor mode til kvinder på lige fod med de mere almindelige former for bluser, og strik er jo bare det bedste til at holde varmen på den fede måde, samtidig med at strik kan kombineres med f.eks. lækre og billige Inwear jeans.

Hvilket slags striktrøje?

Der findes mange slags trøjer både indenfor tynde og tykke striktrøjer, og her finder man lige så mange forskellige mærker. Du finder strik i både billig og dyr, hvor mærker som Calvin Klein, Ralph Lauren, FCT, Patrizia Pepe med flere hører til den dyre ende. Only, Vera Moda med flere er de fede trøjer i den billige pris ende.

Så hvis du mangler noget moderne til den øverste del af kroppen, så skulle du måske overveje en af de mange lækre strikbluser som du kan finde rigtig mange steder som f.eks. Zalando lige her, hvor du nok finder det største udvalg til alle aldre, priser og mærker.

Be the first to comment on "Strik er den lækre mode for dig som kvinde"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*