Er størrelsen vigtig? Tøj størrelsen til kvinder!

Er størrelsen vigtig for tøjet som kvinde

Er størrelsen vigtig? Inden du falder hen i en vurdering af om størrelsen er vigtigt eller ej, så husk lige på at vi snakker tøj størrelse… og ikke noget andet.

Tøj størrelsen er nemlig vigtig, det andet må andre tage diskussionen om, for tøj størrelsen er logisk nok en vigtig faktor, fordi vi alle sammen er bygget forskelligt og derfor faktisk har alle mulige forskellige størrelser og former.

Det med størrelsen er dog en af de værste ting, som rigtig mange kvinder hader at se på skrift, for det lille mærke der sidder bag i blusen eller bukserne, det forbandet skilt har vi det bare rigtig svært med. Det skyldes jo mange ting, men det mest indlysende er jo, at vi alle sammen gerne vil opnå det gode look, og fremstå som attraktive feminine kvinder.

Heldigvis kan man sige, er udbuddet af modetøj i de forskellige mærker og modeller kæmpe stort, og derfor er det ret logisk, at ens størrelse ikke nødvendigvis findes i alle modeller. For selvom du måske passer i højden, så er bredden måske ikke den bedste pasform, helt ligesom hvis bredden passer, så kan det være ærmer der er for korte osv. Så selvom du hader din størrelse og du måske rammer ind i tøj der ikke passer, så se positivt på det, for det vil ske for alle kvinder ligegyldigt hvor lidt eller hvor meget de vejer.

Du kan heldigvis finde smart tøj til store kvinder eller små kvinder, for du skal bare gøre et par ting klart for dig selv. Du kan måske klemme dig ned i et par bukser der er i en størrelse small, men hvis du er helt ærlig, passer de så til din figur? Det modsatte gør sig også gældende, for hvis du en størrelse small, og du hiver en kjole med former på, klæder den dig så specielt godt?

Ærlighed overfor dig selv er vigtigt, for størrelsen er vigtigt, og man finder kun størrelsen med ærlighed overfor en selv. Ligegyldigt hvor meget du kæmper med tøj du ikke passer rigtigt, så vil det komme til at se åndsvagt ud hvis du har håndtag hængende udover bukserne, eller hvis du render rundt i et kæmpe telt af en kjole.

Så løft hovedet og vær tilfreds og ikke mindst, forhold dig til hvordan din kropsform er, og find tøj der passer ud fra denne.

Be the first to comment on "Er størrelsen vigtig? Tøj størrelsen til kvinder!"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*