Smart kjole til høje piger?

find en smart kjole til høje piger

Hvis du er på udkig efter en lækker kjole til fest, hverdag eller andet så kan det være problematisk hvis du er en høj pige, for tøj er ikke altid syet til piger over en bestemt højde. For at hjælpe dig med at finde en smart kjole til høje piger, har jeg researchet efter hvilket butikker man nu kan finde online, og dette er hvad du kan læse om her.

Butikker med kjoler til høje piger

Der findes jo et hav af forskellige butikker heldigvis, men udvalget til kvinder og piger over 177 cm. er noget som man nogen gange skal lede længe efter, men du kan da overveje at tjekke vores liste med tøj til høje kvinder i København ud her hvis du bor i dette område eller måske hvis du er fra den jyske del af landet så læs vores artikel tøj til høje kvinder i Århus.

I hillerød sidste år åbnede Lis Christensen sin egen butik “Høj og Flot” der dog kun har åben et 2 dage om ugen. Butikken fokuserer på tøj til høje piger og kvinder, hvilket du kan læse om i sn.dk:

Hillerød: Hjælpen er nu nær for kvinder, der er over 180 centimeter høje. Lis Christensen har nu åbnet en specialbutik med tøj til høje kvinder på Frederiksværksgade.

– Man tænker jo, hvordan har en lille dame på kun 1,73 fundet på det her? Jeg har nogle veninder, som gjorde mig opmærksom på, at der var et behov for en butik, hvor høje kvinder kan finde tøj, siger Lis Christensen, indehaver af »Højt og flot«.

Tøjet får hun leveret fra Tyskland, Holland, England og Schweiz, og der er tøj for kvinder i alle aldre.

– Mange unge piger på 12-14 år, vil gerne have helt stramme bukser, og de bliver bare så glade, når de ser, at det har jeg i deres størrelse. Derudover har jeg sko fra størrelse 42 til 45, siger Lis Christensen.

»Højt og flot« har kun åbent tirsdag og onsdag fra klokken 15 til klokken 18 samt den første lørdag i måneden fra 10 til 13. Lis Christensen holder dog ofte døren åben for kunder udenfor den almindelige åbningstid.

– Der er tit folk der ringer, som måske har lidt senere fri eller folk, der skal fra Jylland til København en weekend og spørger, om jeg ikke kan holde åbent. Det kan næsten altid lade sig gøre, siger Lis Christensen.

Derudover så kan der findes lækre kjoler i alle slags formål om det så er til studierne, hverdagen, fest, byture, sport, stranden eller noget helt andet ved disse butikker som jeg er faldet over:

Der findes med garanti en masse andre butikker eller webshops rundt omkring, så hvis du er stødt på dem, så skriv en kommentar nedenfor så vi kan få lavet en stor liste til gavn for alle.

Be the first to comment on "Smart kjole til høje piger?"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*