Kategoriarkiv: Love

2012 – forever

05.03.2015 af: Simonie Kategori: Love

 photo love_zpsm2hpow0y.jpg

Today is such a special day to me..

Tiden går så stærkt her mens jeg sidder og kigger mine gamle billeder igennem.. Det føles som igår at jeg første gang sagde hej til ham den  fremmede der sad ved siden af mig, en kold aften for 3 år siden.. Det er så underligt at tænke på at det menneske jeg nu tilbringer mit liv sammen med i alt ets medgang og modgang engang var ham den fremmede, der altid stod ved det samme busstoppested og ventede utålmodigt om morgenen, iført worn-out converse sko og sorte jeans..

Det er overvældende hvor mange ting der er sket på vores 3 år. Vi er begge blevet voksne, bor sammen i den smukkeste, fineste lille lejlighed i Aarhus, der ligger 150 km væk fra vores lille hjemby.  Asger er på 4.semester på sit studie, og jeg tulrer rundt og prøver at finde ud af hvad meningen med livet er..  Asger har alle dage haft styr på sit liv, sine fremtidsplaner og altid vidst hvad han gerne ville.. Jeg har altid været over alle bjerge, og skiftet mening 1 trillion gange om hvad jeg vil og hvad jeg er meant to be.. Han er rolig, jeg er flyvsk. Han har styr på sig selv, jeg hænger sammen i en tynd tråd. Han passer ind og lever sit liv præcis som han burde. Jeg har aldrig passet ind nogen steder, og kommer nok aldrig rigtig til det.. Vi er så forskellige, men jeg tror faktisk det er det der gør at vi er nået så langt som vi er. Vi balancerer hinanden godt..

Asger gør mig til den bedste version af mig selv, som jeg overhovedet kan være. Han giver mig et reality check, når jeg er helt oppe at kører. Han har lært mig at tage den med ro, og huske på mig selv, og hvem jeg er, når jeg har været ved at tage nogle mærkelige beslutninger i mit liv, og trust me, det sker tit.. Mest af alt har han været min betonmur, der har holdt mig oppe, når jeg ikke selv har kunne og for det er jeg forevigt taknemmelig..

“You are the one constant thing in my life. I can always count on you to be there and not change. I can look to you and know how our lives are going, because you are a solid marker by which to judge things.”

Thank you for everything.. I love you always and forever..

bloglovin

Get ready for Valentines day

08.02.2015 af: Simonie Kategori: Love
valentines

Essie neglelak  nu 59 krBlax elastikker nu 29 kr - Wet’n'Wild lip balm stain nu 47 kr - The Balm highlighter og eyeshadow nu 134 kr - EOS lipbalm nu 49 kr - The balm eyeshadow palette nu 276 kr - Hugo Boss Femme parfume nu 351 kr

Der er lige nu det fineste valentines udsalg hos Cocopanda hvor du kan spare op til 64% på de lækreste produkter.. og lige i tide til Valentinsdag, hvor det er helt okay at se lyserødt everywhere.. Og hvis man nu ikke er så heldig at have en special someone, er det en oplagt mulighed for at forkæle sig selv, med nogle lækre produkter på tilbud.. Min bae går ikke meget op i valentinesdag, men fordi han ved at jeg elsker det, har han virkelig gjort noget stort ud af det, de seneste par år.. Forrige år, var helt absolut fantastisk, hvor han havde planlagt den mest romantiske aften nogensinde.. Det var seriøst ligesom man ser det i love movies.. I år er han ikke hjemme på valentines dag, og faktisk gør det mig ikke så meget.. Jeg er nemlig så heldig at min kæreste inviterer mig ud og spise og i biografen jævnligt, og i ny og næ overrasker han mig også med fine gaver og blomster, uden nogen speciel anledning. Mit behov for en romantic night out bliver derfor stillet ofte, så han får et velfortjent freepass i år (; Har i nogle lækre planer denne valentinesday? Skriv endelig i kommentarfeltet og husk at tjekke Cocopandas valentines udsalg ud, lige her <3

bloglovin

Birthday Girl

18.10.2014 af: Simonie Kategori: Love , ,

 photo IMG_0873_zps878181c3.jpg

 photo IMG_0863_zps1baebdd2.jpg

Ej hvor har jeg haft den bedste dag idag.. Det der med at fylde 20 år har slet ikke været så slemt som jeg ellers havde forudset.. Jeg blev vækket imorges af min søde kæreste med god morgenmad og de skønneste gaver, som jeg slet ikke kan vente med at vise jer. Efter en masse morgen hygge var det på med tøjet og makeuppen og så gik vi ellers igang med nybagte boller og brånsvi’er (brunsviger that is.. Once a fynbo, always a fynbo).. (forresten! er du til cool hiphop tøj? så kig da ind ind her) Min søde familie kom op til Aarhus for at fejre dagen med mig og da de tog hjem igen, gik min kæreste og jeg ned til min ynglings restaurant ved åen og spiste den lækreste mad, og efter det tog vi i biografen for at se Lets Be Cops, som var en så perfekt film at slutte dagen af på.. Jeg er så heldig at have min dejlige kæreste og min fantastiske familie, der havde lyst til at bruge dagen på at fejre og forkæle mig.. Livet havde slet ikke været en så kæmpe gave, uden dem <3

bloglovin

dioh my watch

27.07.2014 af: Simonie Kategori: Accessories, Love, New In

 photo IMG_4841_zpsf70ce814.jpg

 photo IMG_4849_zpsdbaaebcf.jpg

 photo IMG_4862_zps7a18c9cc.jpg

Jeg havde en helt masse pakker der lå at ventede på mig da jeg kom hjem fra ferie og i én af dem lå dette fine, fine ur.. Jeg har aldrig været særlig god til at gå med ur, men det har var alt for fint til ikke at bestille hjem.. Uret er fra Asos, sat ned til 60 kr og kan købes lige her..

Jeg sidder lige nu og ser det første afsnit af Orange is the New Black.. Jeg synes der er så meget hype om den serie, så nu var det på tide at komme igang.. Jeg er ikke helt overbevidst endnu, men mon ikke det kommer?

Vinderen af de fine Sigma børster er forresten fundet! Jeg er ked af at jeg er så forsinket, men kæmpe tillykke til Rikke M, du skulle gerne have modtaget en mail allerede nu (: Tak til i andre der deltog, jeg kan tippe om at der inden længe vil komme en mindst lige så fin konkurrence her på bloggen (:

bloglovin
Zalando Fashion Blogger Awards 2014

Insta Lately #11

29.06.2014 af: Simonie Kategori: Instagram, Love

 photo 1_zps95dec941.jpg

 photo 2_zps25af8710.jpg

 photo 3_zps1d501d53.jpg

 photo 4_zpsbdb39926.jpg

Min manglende aktivtiet på bloggen i min studenteruge, har ført til endnu mere aktivitet på min instagram og overnover ser i mine 12 latest moments på den fine, fine app.. Jeg har som vanligt spist god mad, modtaget fine pakker og postet qoutes, men som noget nyt er jeg blevet student (hold nu op hvor har jeg nævnt det mange gange nu) og det har været intet mindre end en skøn, skøn uge..

Idag har været den aller sidste studenter-dag for mit vedkommende, jeg er blevet fejret af min skønne familie og kan nu lægge låget på et af de største kapitler i mit liv. Fra imorgen af vil livet, som jeg kender det, være fuldstændigt forandret og selv om jeg glæder mig helt vanvittigt meget, kommer jeg stadig til at savne det privilegium det har været at være et “barn”..

Jeg går under navnet @simoniedk på insta og skriv endeligt jeres brugernavn i en kommentar, så hopper jeg ind og følger!

bloglovin

Side 1 af 512345
simonie

Bloglovin

bloglovin

Facebook

Instagram