Kategoriarkiv: Ikke kategoriseret

Tv-series tip // Baby Daddy

22.06.2015 af: Simonie Kategori: Ikke kategoriseret

Baby Daddy 

Jeg plejer at lave de her længere indlæg over et par eller 5 serier, jeg synes er værd at tage et kig på.. Denne sommer har jeg tænkt mig at gøre det lidt anderledes, og dermed give jer tippet om én enkelt serier ad gangen, og den første jeg gerne vil dele med jer er én jeg begyndte på så sent som igår, men som allerede har fået mig til at flække af grin, helt for mig selv, op til flere gange.. Jeg er helt besat og så næsten hele første sæson igår, fordi den var så addictive!

Serien handler basically, om Ben der bor i New York sammen med sin bedste bud og sin bror.. Han arbejder som bartender og er down with tha ladies.. èn dag banker det på døren, og foran ham ligger en lille baby med en pusletaske.. Babyen Emma, er et resultat af ét af Ben’s one night stands, og nu skal han altså til at være en baby daddy.. Han får hjælp fra sine hylende morsomme roommates, hans waaaay-too-much mor og sin veninde Riley, der har et vildt crush på ham.. Selvom det lyder lidt dramatisk, lover jeg jer at serien er hyyyyyylende morsom og så addivtive når først man er gået igang.. Fik jeg nævnt at serien er fyldt med smækre hunks og en masse gæstestjerner som Matt Davis og Lucy Hale? – Helt sikkert et kig værd.. Lige nu kan den ses på det amerikanske Netflix, hvis i har det, og ellers kan den of course streames..

Og når det så er sagt er jeg på vej ud af døren for at spise brunch, men når jeg kommer hjem er der en masse afsnit af Baby Daddy, der skal ses.. i so love it..

bloglovin

My dirty little secret

04.05.2015 af: Simonie Kategori: Ikke kategoriseret

 photo IMG_9867_zpsjycjvbyu.jpg

Til de af jer der læser med på daglig basis, ved i at bloggen har lidt under at jeg de sidste måneder, ikke har været i rette sted.. Jeg er ikke helt sikker på hvad det har gjort det, andet end det faktum at jeg ikke fik den start her i Aarhus, som jeg havde planlagt.. Jeg endte på et forkert studie sidste sommer, der gjorde at jeg var nødt til at finde et arbejde ret hurtigt.. Mit liv som elev, veninde, festglad pige og blogger, blev skiftet ud med bekymringer om husleje, og for lidt fritid til at kunne dyrke alt det, jeg ellers har elsket at bruge min tid på.. Jeg er 20 år gammel, men jeg føler mig langt fra voksen endnu, så det har været svært at finde sig til rette i det her ellers meget voksen-agtige liv..  Det har taget mig en god portion tid til at finde styrken til at komme ovenpå igen, og tage nogle beslutninger, der har været ekstremt hårde, men som jeg ved vil gavne mig i sidste ende..

I sidste uge besluttede jeg mig simpelthen for, at jeg fra nu af skal tænke på mig selv, og gøre alle de ting, jeg har været for bange for at springe ud i det sidste stykke tid.. Første lille bitte skridt på vejen har været noget jeg har gået og tænkt på meget længe, men som samtidig har været helt vildt scary, da forandringer bare er scary.. Jeg er sprunget med hovedet først, og når i ser mig næste gang, vil det være som en glad-i-låget brunette.. Stadig med lange lokker though.. Jeg føler mig hjemme i min nye hårfarve og er så glad for min beslutning om at starte på en frisk, med et helt nyt jeg.. Glad, mørkhåret og åben for alt det livet kaster min vej.. <3

bloglovin

Balance

14.04.2015 af: Simonie Kategori: Ikke kategoriseret


Balance er det nye ord, jeg burde få tatoveret et sted på min krop.. Som i ved har der været lidt stille på bloggen, de sidste par uger, og det skyldtes egentlig ret mange ting.. Jeg er så passioneret omkring min blog, dets indhold og alle de spændende muligheder hele dette univers giver mig.. Hvis jeg kunne ville jeg ikke lave andet resten af mit liv.. Jeg har glemt at passe på mig selv, det sidste stykke tid, og det har gået ud over min blog, og ikke mindst mig selv.. Jeg har derfor taget en beslutning om at jeg skal bruge det næste stykke tid på at passe på mig selv og give mig selv tid til at dyrke alle de ting jeg elsker så højt. Jeg skal give mig tid til at tage en masse lækre billeder, og lave en masse lækre inpsirerende indlæg. Stå tidligere op om morgenen, så jeg har tid til at gøre lidt ekstra ud af mig selv og drikke min kaffe, uden at blive udkørt af stress. Jeg skal hygge mig med gode film og is, og samtidig få overskud til at give den gas i Fitness World, så jeg kan blive klar til sommer, hvor jeg skal rejse til lækre destinationer og hygge mig med min søde kæreste.. Jeg glæder mig til hvad fremtiden bringer, og jeg er så enormt taknemmelig for, at i stadigvæk klikker herind og følger med, selvom det har været lidt længere mellem indlæggene <3

Alt kærlighed til jer <3

xo S

bloglovin

2012 – forever

05.03.2015 af: Simonie Kategori: Ikke kategoriseret

 photo love_zpsm2hpow0y.jpg

Today is such a special day to me..

Tiden går så stærkt her mens jeg sidder og kigger mine gamle billeder igennem.. Det føles som igår at jeg første gang sagde hej til ham den  fremmede der sad ved siden af mig, en kold aften for 3 år siden.. Det er så underligt at tænke på at det menneske jeg nu tilbringer mit liv sammen med i alt ets medgang og modgang engang var ham den fremmede, der altid stod ved det samme busstoppested og ventede utålmodigt om morgenen, iført worn-out converse sko og sorte jeans..

Det er overvældende hvor mange ting der er sket på vores 3 år. Vi er begge blevet voksne, bor sammen i den smukkeste, fineste lille lejlighed i Aarhus, der ligger 150 km væk fra vores lille hjemby.  Asger er på 4.semester på sit studie, og jeg tulrer rundt og prøver at finde ud af hvad meningen med livet er..  Asger har alle dage haft styr på sit liv, sine fremtidsplaner og altid vidst hvad han gerne ville.. Jeg har altid været over alle bjerge, og skiftet mening 1 trillion gange om hvad jeg vil og hvad jeg er meant to be.. Han er rolig, jeg er flyvsk. Han har styr på sig selv, jeg hænger sammen i en tynd tråd. Han passer ind og lever sit liv præcis som han burde. Jeg har aldrig passet ind nogen steder, og kommer nok aldrig rigtig til det.. Vi er så forskellige, men jeg tror faktisk det er det der gør at vi er nået så langt som vi er. Vi balancerer hinanden godt..

Asger gør mig til den bedste version af mig selv, som jeg overhovedet kan være. Han giver mig et reality check, når jeg er helt oppe at kører. Han har lært mig at tage den med ro, og huske på mig selv, og hvem jeg er, når jeg har været ved at tage nogle mærkelige beslutninger i mit liv, og trust me, det sker tit.. Mest af alt har han været min betonmur, der har holdt mig oppe, når jeg ikke selv har kunne og for det er jeg forevigt taknemmelig..

“You are the one constant thing in my life. I can always count on you to be there and not change. I can look to you and know how our lives are going, because you are a solid marker by which to judge things.”

Thank you for everything.. I love you always and forever..

bloglovin

Get ready for Valentines day

08.02.2015 af: Simonie Kategori: Ikke kategoriseret
valentines

Essie neglelak  nu 59 krBlax elastikker nu 29 kr - Wet’n'Wild lip balm stain nu 47 kr - The Balm highlighter og eyeshadow nu 134 kr - EOS lipbalm nu 49 kr - The balm eyeshadow palette nu 276 kr - Hugo Boss Femme parfume nu 351 kr

Der er lige nu det fineste valentines udsalg hos Cocopanda hvor du kan spare op til 64% på de lækreste produkter.. og lige i tide til Valentinsdag, hvor det er helt okay at se lyserødt everywhere.. Og hvis man nu ikke er så heldig at have en special someone, er det en oplagt mulighed for at forkæle sig selv, med nogle lækre produkter på tilbud.. Min bae går ikke meget op i valentinesdag, men fordi han ved at jeg elsker det, har han virkelig gjort noget stort ud af det, de seneste par år.. Forrige år, var helt absolut fantastisk, hvor han havde planlagt den mest romantiske aften nogensinde.. Det var seriøst ligesom man ser det i love movies.. I år er han ikke hjemme på valentines dag, og faktisk gør det mig ikke så meget.. Jeg er nemlig så heldig at min kæreste inviterer mig ud og spise og i biografen jævnligt, og i ny og næ overrasker han mig også med fine gaver og blomster, uden nogen speciel anledning. Mit behov for en romantic night out bliver derfor stillet ofte, så han får et velfortjent freepass i år (; Har i nogle lækre planer denne valentinesday? Skriv endelig i kommentarfeltet og husk at tjekke Cocopandas valentines udsalg ud, lige her <3

bloglovin

Side 1 af 3012345102030Sidste »
simonie

Bloglovin

bloglovin

Facebook

Instagram