Kategoriarkiv: Ikke kategoriseret

Giveaway // Vind Tresemmé Produkter

 photo IMG_3612_zps8d94e80e.jpg

Så er det endelig tid til at løfte sløret for en virkelig virkelig lækker giveaway jeg har været så heldig at få lov at holde for jer søde læsere.. Tresemmé har netop lanceret deres nye lækre serie kaldet perfectly undone der hjælper dig med at opnå de lækreste krøller, hvad enten du er til en rocket beachlook eller glamorøse hollywood krøller. Jeg er storforbruger af produkterne og i kan læse min anmeldelse af dem lige her..

I kan nu vinde et komplet sæt bestående af shampoo, conditioner, sea salt water spray og wave creating foam og alt du skal gøre for at deltage er:

- At følge min blog på bloglovin lige her – like gerne det lille hjerte under indlægget derinde.

- Skriv en kommentar til dette indlæg, du kan nøjes med et “<3″ – Husk at opgive din mail, så jeg kan få fat på dig hvis du vinder..

Jeg finder en vinder af det lækre sæt d. 11 Februar.. Held og lykke <3

bloglovin

Love is the flower you’ve got to let grow

22.12.2014 af: Simonie Kategori: Ikke kategoriseret, Samarbejde

 photo happyflowersjpg_zpsbb3fabee.jpg

Findes der noget bedre end friske blomster? Jeg elsker duften og det fine look, der bare altid klæder lejligheden.. Jeg er en meget priviligeret pige, der har en kæreste der ofte køber gaver og blomster til mig, men det er ofte den mandevenlige rose udgave af en buket, hvilket jeg elsker.. Men ofte synes jeg også at de fine buketter med forskellige arter af blomster og farver, er noget så fint.. Jeg var så heldig at få den flotteste buket af min veninde forleden, og selvom den kun holdte et par dage klædte den lejligheden noget så fint.. Blomster giver mig altid et smil på læben og hvis du har en speciel someone der fortjener at bliver overrasket i ny og næ, vil jeg rigtig gerne tippe jer om Happyflower der er en hjemmeside der sælger blomster online.. Du vælger, helt enkelt, din ynglings buket og ved få klik kan du få sendt buketten hjem til én du holder af, eller forkæle dig selv lidt med friske blomster.. Udover blomster kan der også sendes Vin og Chokolade hjem til en ret billig fragtpris og så er der gratis indpakning og kort på ens bestillinger.. Chokoladen er endda fra Summerbird der er min all time favorit!

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Happyflower.dk

bloglovin

“Money may not buy happiness, but I’d rather cry in a Porsche than on a bus.”

26.09.2013 af: Simonie Kategori: Ikke kategoriseret


Hvis jeg skulle slynge et af mine meget urealistiske ønsker ud her på bloggen var det stige ind i en lille beige mini cooper, hver morgen når jeg skulle i skole, og hver gang jeg tog op til Aarhus.. Jeg er med 15 km afstand til gymnasiet helt vildt tvunget til at tage bussen hver dag (undtagen de dage jeg låner min momsi’s bil) og de er altid propfyldte, forsinket og lugter helt forfærdelige.. nye biler er lidt håbløse for en SU-modtagende studerende, som de fleste af os unge er, men om få år, kunne jeg godt finde på at finde en brugt fin bil, og det er her biltorvet.dk kommer ind i billedet.. de sælger nemlig brugte biler i rigtig mange forskellige prislejer Fra 0 og helt op til +1.000.000 kan der søges på.. Søgefunktion giver også mulighed for at sætte hvor gammel bilen må være, hvor langt den har kørt, hvilket mærke og hvilken model hvis man som mig har en helt speciel bilo i tankerne.. indtil jeg selv tulrer rundt i min Mini Cooper carbriolet med oversized solbriller og vind i mit hår, må jeg nøjes med min mors fine dyt, men hvis du står og mangler en bil, er siden her et tjek værd (:

Sponsoreret indlæg

bloglovin

Organizing in style

27.08.2013 af: Simonie Kategori: Ikke kategoriseret

 photo IMG_7031_zps3ad41600.jpg
Jeg har altid været lidt af en hat til orden, men det er langsomt blevet bedre i løbet af det seneste år.. en hel del faktisk, og inden jeg startede i skole ville jeg finde mig nogle rigtig søde notebooks og mapper jeg kunne bruge til at holde styr på mine ting.. Min feminine side spiller altid ind når jeg skal købe noget, og i søstrene grene havde de lige det de helt perfekte farver og mønstre <3
Notebooksne købte jeg egentlig ikke til skolebrug, men derimod til at skrive ønsker, tanker, ideer og ting jeg skal huske ned, da min hukommelse kun rækker meget kort..

Jeg har forresten fundet en vinder af Tigi duo giveawayen, og kæmpe tillykke til Nanna Krautwald <3 
Jeg sender en mail til dig snart <3 

bloglovin

And who am i?

26.08.2013 af: Simonie Kategori: Ikke kategoriseret

det er egentlig noget at spørgsmål jeg lidt går og stiller mig selv for tiden.. det er en enorm underdrivelse at sige at jeg har ændret mig utrolig meget det sidste års tid, og for at være helt ærlig har jeg så svært ved at finde ud af om det kun er udenpå, eller ligeså meget indvendigt?

Siden jeg var en lille pige, har jeg altid tænkt på fremtiden som en kæmpe gave.. Fremtiden skulle nemlig give mig min 18 års fødselsdag og dermed en oneway  ticket væk fra mit lille land og ud i den store verden, hvor jeg skulle opleve absolut alt der er at opleve, og bosætte mig helt utrolige steder som L.A, Sydney, Tokyo og New York.. det lyder måske som et hvert rejsegladt menneskes drøm.. Men min drøm kom ikke kun af at jeg var glad for at rejse, men af at jeg aldrig rigtig følte jeg passede ind nogen steder..

de sidste 7 år af mit liv er gået med at dagdrømme mig væk til det liv, jeg var så overbevidst om jeg ville have når jeg i 2012 blev 18 år gammel.. Lige indtil et halvt år før jeg fyldte 18, hvor jeg samtidig mødte min søde kæreste.. For der begyndte realiteten at sparke ind, og jeg blev meget, meget langsomt klar over at det tager mere end en 11-årig piges håb at leve et sådan liv som jeg havde drømt om, og jeg begyndte at vende mig til at jeg var ret meget stuck, indtil jeg havde fået en uddannelse, hvertfald.. og så begyndte en helt ny drøm.. En drøm der bestod at mere end bare en hue på hovedet.. En drøm om et liv med min kæreste, en kandidat i international kommunikation og et kæmpe mansion af et hus..

det sidste års tid har jeg glemt det, der på sin vis, var med til at gøre mig optimistisk omkring fremtiden, fordi jeg var sikker på at jeg nok skulle finde et sted hvor jeg hørte til uden for danmarks grænser.. Jeg har glemt det, der gjorde mig til Simonie, det der var med til at starte bloggen, og det der måske gjorde mig til mere af en fighter end jeg ellers ville have været.. det der gjorde mig til mig..

 Måske er den jeg er idag ikke så langt fra mit 11 årige jeg, eller også er jeg fuldstændigt forandret.. jeg er lidt in between to drømme, som jeg egentlig mest af alt gerne vil kombinere, men det ville så være starten på noget helt umuligt.. og hvis jeg nu vælger den éne frem for den anden vil jeg så fortryde det når jeg sidder i mit kæmpe mansion og stadig ikke har set ydersiden af europas grænser?

bloglovin

Side 1 af 23123451020Sidste »
simonie

Bloglovin

bloglovin

Facebook

Instagram