Kategoriarkiv: Ikke kategoriseret

My dirty little secret

04.05.2015 af: Simonie Kategori: Ikke kategoriseret

 photo IMG_9867_zpsjycjvbyu.jpg

Til de af jer der læser med på daglig basis, ved i at bloggen har lidt under at jeg de sidste måneder, ikke har været i rette sted.. Jeg er ikke helt sikker på hvad det har gjort det, andet end det faktum at jeg ikke fik den start her i Aarhus, som jeg havde planlagt.. Jeg endte på et forkert studie sidste sommer, der gjorde at jeg var nødt til at finde et arbejde ret hurtigt.. Mit liv som elev, veninde, festglad pige og blogger, blev skiftet ud med bekymringer om husleje, og for lidt fritid til at kunne dyrke alt det, jeg ellers har elsket at bruge min tid på.. Jeg er 20 år gammel, men jeg føler mig langt fra voksen endnu, så det har været svært at finde sig til rette i det her ellers meget voksen-agtige liv..  Det har taget mig en god portion tid til at finde styrken til at komme ovenpå igen, og tage nogle beslutninger, der har været ekstremt hårde, men som jeg ved vil gavne mig i sidste ende..

I sidste uge besluttede jeg mig simpelthen for, at jeg fra nu af skal tænke på mig selv, og gøre alle de ting, jeg har været for bange for at springe ud i det sidste stykke tid.. Første lille bitte skridt på vejen har været noget jeg har gået og tænkt på meget længe, men som samtidig har været helt vildt scary, da forandringer bare er scary.. Jeg er sprunget med hovedet først, og når i ser mig næste gang, vil det være som en glad-i-låget brunette.. Stadig med lange lokker though.. Jeg føler mig hjemme i min nye hårfarve og er så glad for min beslutning om at starte på en frisk, med et helt nyt jeg.. Glad, mørkhåret og åben for alt det livet kaster min vej.. <3

bloglovin

Shopping makes the world a better place

30.01.2015 af: Simonie Kategori: Ikke kategoriseret

 

 photo IMG_4070_zps67347f66.jpg

- Said by a true shopaholic

Lige så snart aftenen falder på og jeg er færdig med aftensmaden, oprydningen og blogarbejdet, der plejer jeg at sætte mig ind i min seng og gøre klar til at se nogle afsnit af mine ynglings serier.. Men lige før det, elsker jeg at sidde og kigge mine absolut ynglings webshops igennem for nye lækre varer.. Hertil aften er historien det samme.. Godt nok er jeg ikke færdig med arbejde, men det betyder ikke jeg kan tage mig en lille pause once in a while.. Her til aften er jeg netop kommet forbi Støy Munkholm, en webshop der sælger modetøj til både mænd og kvinder.. Normalt er jeg ikke en sneakers pige.. Faktisk overhovedet ikke, men efter at have tjekket Adidas sneakers fra Støy Munkholm ud, er jeg da lidt intrigued om hvorvidt jeg skal lave om det på.. – Min dag idag har allerede stået på lidt lækkert shopping, da jeg tog et smut forbi mine favorit high street butikker, nede på strøget idag.. Jeg kom hjem med de absolut fineste ting, som jeg glæder mig til at vise jer! og nå ja, forresten! “Mit navn er Simone, og jeg er den vildeste shopaholic”

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Støy Munkholm

bloglovin

Giveaway // Vind Tresemmé Produkter

 photo IMG_3612_zps8d94e80e.jpg

Så er det endelig tid til at løfte sløret for en virkelig virkelig lækker giveaway jeg har været så heldig at få lov at holde for jer søde læsere.. Tresemmé har netop lanceret deres nye lækre serie kaldet perfectly undone der hjælper dig med at opnå de lækreste krøller, hvad enten du er til en rocket beachlook eller glamorøse hollywood krøller. Jeg er storforbruger af produkterne og i kan læse min anmeldelse af dem lige her..

I kan nu vinde et komplet sæt bestående af shampoo, conditioner, sea salt water spray og wave creating foam og alt du skal gøre for at deltage er:

- At følge min blog på bloglovin lige her – like gerne det lille hjerte under indlægget derinde.

- Skriv en kommentar til dette indlæg, du kan nøjes med et “<3″ – Husk at opgive din mail, så jeg kan få fat på dig hvis du vinder..

Jeg finder en vinder af det lækre sæt d. 11 Februar.. Held og lykke <3

bloglovin

Love is the flower you’ve got to let grow

22.12.2014 af: Simonie Kategori: Ikke kategoriseret, Samarbejde

 photo happyflowersjpg_zpsbb3fabee.jpg

Findes der noget bedre end friske blomster? Jeg elsker duften og det fine look, der bare altid klæder lejligheden.. Jeg er en meget priviligeret pige, der har en kæreste der ofte køber gaver og blomster til mig, men det er ofte den mandevenlige rose udgave af en buket, hvilket jeg elsker.. Men ofte synes jeg også at de fine buketter med forskellige arter af blomster og farver, er noget så fint.. Jeg var så heldig at få den flotteste buket af min veninde forleden, og selvom den kun holdte et par dage klædte den lejligheden noget så fint.. Blomster giver mig altid et smil på læben og hvis du har en speciel someone der fortjener at bliver overrasket i ny og næ, vil jeg rigtig gerne tippe jer om Happyflower der er en hjemmeside der sælger blomster online.. Du vælger, helt enkelt, din ynglings buket og ved få klik kan du få sendt buketten hjem til én du holder af, eller forkæle dig selv lidt med friske blomster.. Udover blomster kan der også sendes Vin og Chokolade hjem til en ret billig fragtpris og så er der gratis indpakning og kort på ens bestillinger.. Chokoladen er endda fra Summerbird der er min all time favorit!

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Happyflower.dk

bloglovin

“Money may not buy happiness, but I’d rather cry in a Porsche than on a bus.”

26.09.2013 af: Simonie Kategori: Ikke kategoriseret


Hvis jeg skulle slynge et af mine meget urealistiske ønsker ud her på bloggen var det stige ind i en lille beige mini cooper, hver morgen når jeg skulle i skole, og hver gang jeg tog op til Aarhus.. Jeg er med 15 km afstand til gymnasiet helt vildt tvunget til at tage bussen hver dag (undtagen de dage jeg låner min momsi’s bil) og de er altid propfyldte, forsinket og lugter helt forfærdelige.. nye biler er lidt håbløse for en SU-modtagende studerende, som de fleste af os unge er, men om få år, kunne jeg godt finde på at finde en brugt fin bil, og det er her biltorvet.dk kommer ind i billedet.. de sælger nemlig brugte biler i rigtig mange forskellige prislejer Fra 0 og helt op til +1.000.000 kan der søges på.. Søgefunktion giver også mulighed for at sætte hvor gammel bilen må være, hvor langt den har kørt, hvilket mærke og hvilken model hvis man som mig har en helt speciel bilo i tankerne.. indtil jeg selv tulrer rundt i min Mini Cooper carbriolet med oversized solbriller og vind i mit hår, må jeg nøjes med min mors fine dyt, men hvis du står og mangler en bil, er siden her et tjek værd (:

Sponsoreret indlæg

bloglovin

Side 1 af 24123451020Sidste »
simonie

Bloglovin

bloglovin

Facebook

Instagram