Kategoriarkiv: Ikke kategoriseret

“Money may not buy happiness, but I’d rather cry in a Porsche than on a bus.”

26.09.2013 af: Simonie Kategori: Ikke kategoriseret


Hvis jeg skulle slynge et af mine meget urealistiske ønsker ud her på bloggen var det stige ind i en lille beige mini cooper, hver morgen når jeg skulle i skole, og hver gang jeg tog op til Aarhus.. Jeg er med 15 km afstand til gymnasiet helt vildt tvunget til at tage bussen hver dag (undtagen de dage jeg låner min momsi’s bil) og de er altid propfyldte, forsinket og lugter helt forfærdelige.. nye biler er lidt håbløse for en SU-modtagende studerende, som de fleste af os unge er, men om få år, kunne jeg godt finde på at finde en brugt fin bil, og det er her biltorvet.dk kommer ind i billedet.. de sælger nemlig brugte biler i rigtig mange forskellige prislejer Fra 0 og helt op til +1.000.000 kan der søges på.. Søgefunktion giver også mulighed for at sætte hvor gammel bilen må være, hvor langt den har kørt, hvilket mærke og hvilken model hvis man som mig har en helt speciel bilo i tankerne.. indtil jeg selv tulrer rundt i min Mini Cooper carbriolet med oversized solbriller og vind i mit hår, må jeg nøjes med min mors fine dyt, men hvis du står og mangler en bil, er siden her et tjek værd (:

Sponsoreret indlæg

bloglovin

Organizing in style

27.08.2013 af: Simonie Kategori: Ikke kategoriseret

 photo IMG_7031_zps3ad41600.jpg
Jeg har altid været lidt af en hat til orden, men det er langsomt blevet bedre i løbet af det seneste år.. en hel del faktisk, og inden jeg startede i skole ville jeg finde mig nogle rigtig søde notebooks og mapper jeg kunne bruge til at holde styr på mine ting.. Min feminine side spiller altid ind når jeg skal købe noget, og i søstrene grene havde de lige det de helt perfekte farver og mønstre <3
Notebooksne købte jeg egentlig ikke til skolebrug, men derimod til at skrive ønsker, tanker, ideer og ting jeg skal huske ned, da min hukommelse kun rækker meget kort..

Jeg har forresten fundet en vinder af Tigi duo giveawayen, og kæmpe tillykke til Nanna Krautwald <3 
Jeg sender en mail til dig snart <3 

bloglovin

And who am i?

26.08.2013 af: Simonie Kategori: Ikke kategoriseret

det er egentlig noget at spørgsmål jeg lidt går og stiller mig selv for tiden.. det er en enorm underdrivelse at sige at jeg har ændret mig utrolig meget det sidste års tid, og for at være helt ærlig har jeg så svært ved at finde ud af om det kun er udenpå, eller ligeså meget indvendigt?

Siden jeg var en lille pige, har jeg altid tænkt på fremtiden som en kæmpe gave.. Fremtiden skulle nemlig give mig min 18 års fødselsdag og dermed en oneway  ticket væk fra mit lille land og ud i den store verden, hvor jeg skulle opleve absolut alt der er at opleve, og bosætte mig helt utrolige steder som L.A, Sydney, Tokyo og New York.. det lyder måske som et hvert rejsegladt menneskes drøm.. Men min drøm kom ikke kun af at jeg var glad for at rejse, men af at jeg aldrig rigtig følte jeg passede ind nogen steder..

de sidste 7 år af mit liv er gået med at dagdrømme mig væk til det liv, jeg var så overbevidst om jeg ville have når jeg i 2012 blev 18 år gammel.. Lige indtil et halvt år før jeg fyldte 18, hvor jeg samtidig mødte min søde kæreste.. For der begyndte realiteten at sparke ind, og jeg blev meget, meget langsomt klar over at det tager mere end en 11-årig piges håb at leve et sådan liv som jeg havde drømt om, og jeg begyndte at vende mig til at jeg var ret meget stuck, indtil jeg havde fået en uddannelse, hvertfald.. og så begyndte en helt ny drøm.. En drøm der bestod at mere end bare en hue på hovedet.. En drøm om et liv med min kæreste, en kandidat i international kommunikation og et kæmpe mansion af et hus..

det sidste års tid har jeg glemt det, der på sin vis, var med til at gøre mig optimistisk omkring fremtiden, fordi jeg var sikker på at jeg nok skulle finde et sted hvor jeg hørte til uden for danmarks grænser.. Jeg har glemt det, der gjorde mig til Simonie, det der var med til at starte bloggen, og det der måske gjorde mig til mere af en fighter end jeg ellers ville have været.. det der gjorde mig til mig..

 Måske er den jeg er idag ikke så langt fra mit 11 årige jeg, eller også er jeg fuldstændigt forandret.. jeg er lidt in between to drømme, som jeg egentlig mest af alt gerne vil kombinere, men det ville så være starten på noget helt umuligt.. og hvis jeg nu vælger den éne frem for den anden vil jeg så fortryde det når jeg sidder i mit kæmpe mansion og stadig ikke har set ydersiden af europas grænser?

bloglovin

Esprit faves

18.08.2013 af: Simonie Kategori: Ikke kategoriseret

Efteråret er på vej, og det føles mere som før end siden, og det betyder at garderoben igen skal skiftes ud med jakker, tykke bluser og støvler.. Jeg er selv mere end godt igang med at få erhvervet mig nogle mere passende efterårs items, og sidste sted jeg har kigget er på ESPRIT online-shop der har en masse fine items, der passer perfekt til den nye, og lidt koldere sæson.

denne sommer har jeg købt en helt enorm mængde af toppe uden ærmer og fine t-shirts, der desværre begynder at blive lidt for kolde til at have på, så jeg har været på udkig efter nogle fine blazere/jakker jeg kan tage udover. Samtidig er det tid til at skifte shortsne ud med jeans, og jeg selv er ret meget fan af den sorte klassiker.. det kan dog hurtigt blive lidt kedeligt, så et mål for mig er at finde nogle jeans med mønstre og efterårsfarver, selvfølgelig tilsat et par rigtig fine boots..

Selvom den er på retur fungere maxi-nederdelen stadig rigtig fint, især hvis den er tilsat en fin strik og et par fine solbriller.. der findes heldigvis utallige af måder at mixe sommer og efterårs items, så man i september ikke skal ud og købe sig en helt ny garderobe <3

bloglovin

Lily Lolo Ready set glow Mineral Makeup

16.08.2013 af: Simonie Kategori: Ikke kategoriseret

 photo IMG_3740_zps5dd04b76.jpg

 photo IMG_3738_zpscc8c06f4.jpg

 photo IMG_3744_zps3dd85874.jpgJeg tror ikke jeg er helt alene om det når jeg siger at jeg bruger enormt meget tid og gør en indsats for at få min hud til at se næsten fejlfri ud og seneste forsøg er ved at prøve mineral foundation, denne helt præcist fra Lily Lolo.. det er selvfølgelig svært at vide hvilken farve man skal vælge når man shopper på nettet, så jeg var super heldig at de havde dette sæt med 3 forskellige foundation farver og en finishing powder hos Beautyakademiet.dk. A little goes a long way, er mit personlige slogan for produkterne her, for der skal rigtig lidt til før pudderet dækker og efterlader din hud sindsygt fin.. Med i sættet får man en finishing powder og en lille kabuki brush til at påføre produkterne med.. Jeg har prøvet farverne Popcorn, Warm Honey og Cookie og en blanding af Popcorn og Warm Honey er den der passer mig bedst.. Jeg bruger en smule BB-cream på min ansigt til at starte med og så påføre jeg foundationen lidt over det hele og så er min hud godt dækket til og jeg har ikke behov for pudder eller concealer ovenpå. Ready Set Glow kollektioner kan findes i farverne Light Light-Medium og Medium, jeg har medium og den kan findes på Beautyakademiet.dk eller lige her.

Sponsoreret indlæg

bloglovin

Side 1 af 23123451020Sidste »
simonie

Bloglovin

bloglovin

Facebook

Instagram

Chicwish

chicwish online shopping online blog fashion heels