Hvordan du som kvinde finder de rigtige solbriller

Hvordan du som kvinde finder de rigtige solbriller

Nu er foråret kommet, og med foråret kom den lækre varme sol. Sol, varme og lyse aftener er super dejligt, og hvem kan sige sig fra at elske denne årstid?

Det eneste problem med foråret, sommeren og solen er at man også skal bruge solbriller, hvilket selvfølgelig er som beskyttelse men så sandelig også for det gode, smarte eller stilfulde udseende.

Hvis du er en kvinde, som er på udkig efter et par lækre solbriller, som både kan beskytte men også se godt ud, så skal du vide hvordan du som kvinde finder de rigtige solbriller til kvinder.

Se her de følgende tips så du får købt de helt rigtige solbriller til beskyttelse mod solens UV-stråler men også, så du får det helt rigtige look.

Vælg dine solbriller sådan her

find de rigtige solbriller til den gode stil

Selvom dine solbriller med garanti skal være smarte, så er udgangspunktet for et par solbriller, at beskytte mod solens stråler, hvilket gøres ved at formindske mængden af lys og fjerne de ubehagelige UV-stråler.

Det betyder at du skal gøre dig nogle overvejelser om både glas og farven på disse.

Der findes forskellige slags glas til solbriller, som dækker over disse forskellige, der alle giver en forskellig effekt også:

  • Polariserede glas er gode til holde vandret flade lys ude, som kunne være fra vand, våd vej eller et stykke dækket af sne.
  • Spejlglas er gode til at lukke ned for genskin og kaste reflekser tilbage fra overflader, hvilket gør dette glas velegnet til skituren f.eks.
  • Farveskiftende glas er klare når du er indendørs, og bliver mørkere når du kommer udendørs i lyset.
  • Kontrast forøgende glas er gode til sport udendørs, da blå lys bliver reduceret og giver en klar tydelig kontrast af konjekturer.
  • Antireflekterende glas er gode til udsyn, kontrast og reducerer reflekser.

Udover glassets effekt af hvad slags det nu er, så er farven også temmelig vigtig, da farver og lys skal filteres korrekt. Du kan her se nogle forskellige muligheder, og hvad disse gør for dine øjne:

  • Grå glas giver en ret neutral farve der er med til at bevare forskellene i farverne, selvom alting selvfølgelig bliver tonet i den grå nuance.
  • Grønne glas er gode til at absorberer det blå lys, reducerer blænding og også bevare den gode farvebalance netop til at forbedre kontrasterne.
  • De gule glas er gode i dårlig vejr for farven skaber kontrasterne i tåge, sne og regn f.eks.
  • Rødlig farvet glas er gode til de dårlige lysforhold som f.eks. en skov byder på. Du kan skabe den gode skarpe kontrast med de røde glas i f.eks. en skov.

Så når du skal ud og finde et par lækre solbriller der ligger indenfor modetrenden i år, så tag højde for de nævnte detaljer ved solbriller, for det er også vigtigt at have de rigtige solbriller for øjnene, sikkerheden og selvfølgelig også stilens skyld, så du er i stand til at finde den moderigtige stil fra yderst til inderst.

 

Be the first to comment on "Hvordan du som kvinde finder de rigtige solbriller"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*