De gode styling tips fra yderst til inderst

brug de gode styling tips fra yderst til inderst

Som kvinde kender du garanteret til følelsen om at ens look bare virker for kedeligt? Det rammer nemlig os alle, og trangen til at få udskiftet med f.eks. de billige måder at opgrader garderoben, indfinder sig i samme øjeblik, for garderoben og looket skal jo udskiftes engang imellem.

Du kan heldigvis her på Yourhighness finde et par simple mode og stil tips til at skabe det nye smarte look. Brug disse gode styling tips fra yderst til inderst og bliv en ny kvinde.

Udstrålingen kommer fra det indre

For at kunne udstråle overskud, som jo kræves for at udstråle stil, så kræver det at man føler sig lækker hele vejen ind. Derfor starter udstrålingen indefra og det at ændre kroppens form kræver meget energi, så er det noget nemmere at føle sig lækker med det lækre undertøj.

Et feminin og lækker sæt undertøj kan nemlig give den dejlige sexet følelse, og så er det noget nemmere at købe nyt lingerie end at bruge 5 måneder i motionscentret.

Det er ganske simpelt trick, men det virker rent faktisk, og feminint undertøj giver en dejlig fornemmelse i hele kroppen, som du også projecterer ud til omverdenen.

Sæt håret og makeuppen

Håret er noget som vi bare har, men det gør dog også alt for din stil og udstråling. Hvis man lider af trist og tørt hår, som mange af os jo gør, især på de kolde årstider, så kan det lægge en dæmper på dit humør og udstråling. Det at ændre håret kræver selvfølgelig lidt, men vask ikke håret for meget, begynd at spise sundere og husk at drikke rigelig med vand. Mineraler, vitaminer og vand er hvad dit hår har brug for, og lige så meget som kroppen, og hvis man holder en fast linje for hårets skyld, så vil du faktisk begynde at se mærkbare resultater.

Accessories

Når du vil skabe den gode stil, så er det ikke kun skoene, jakken og bukserne der gør udslaget, men også dit valg af accessories. De rigtige briller kan gøre meget, helt ligesom den rigtige taske, ur og smykker skaber den gode stil, og din helt egen personlige stil.

Tænk over hvilket ting du kombiner med dit outfit, for de giver det rette pift i looket.

Be the first to comment on "De gode styling tips fra yderst til inderst"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*