Kategoriarkiv: Giveaway

How to // Easy wax eyebrow kit + konkurrence

 photo IMG_8929_zps572utwot.jpg

Mine øjenbryn er ofte nogle, jeg kan have en seriøs konflikt med.. Jeg har ikke særlig meget tålmodighed, når det kommer til skønhedsrutiner, og jeg føler alt for tit at det tager en krig at gå i gang med at plukke øjenbryn.. Udover det, er det også en kende smertefuldt og så er det svært at få de små hår med.. Jeg blev derfor super excited, da jeg modtog dette lækre eyebrow kit fra Body Lines, der gør øjenbryns tæmningen, hurtig og effektiv.. Det fjerner alle hår på én gang, og selvom det er ret smertefuldt et par sekunder, så er det, det hele værd.. Kittet fra Bodylines består af wax-strips og før/efter olie, så man har alt der skal til for det helt perfekte bryn.. Jeg har lavet en guide til jer under her, hvor jeg viser før/efter resultat og længere nede i indlægget er der også en lækker konkurrence, hvor hele 3 skønne læsere kan vinde et eyebrow kit, så i kan prøve det af derhjemme kvit og frit.. Men first up, en teeny tiny guide til lækre bryn, på få sekunder..

 photo eyebrowguide_zpszpabotuo.jpg

 photo IMG_8911_zpsjnx4ra5h.jpg

Eyebrow Wax kitsne kan fås med 10 stk eller 5 stk og koster henholdsvis 159 kr og 89 kr.. Find alle varianterne på webshoppen lige her..  Der bruges 1 strip pr gang, så det er altså til at holde øjenbrynene fine et godt stykke tid.. Body-Lines har været så søde at sende mig et kit med 10 stk og 2 kits med 5 stk wax strips + før og efter olie som jeg må give ud til 3 af mine søde læsere! Konkurrencen er for mine faste læsere, så for at deltage skal du:

Følge bloggen på bloglovin – lige her / Husk at like indlægget ved at klikke “save” under indlægget derinde <3

Skriv en kommentar under dette indlæg.. Du kan nøjes med at skrive et “<3″.. husk at opgiv din mail, så jeg kan få fat på vinderne <3

Jeg finder de 3 heldige vindere den 26. April – held og lykke!

xo S

bloglovin

Vind en masse nyheder fra Vaseline

 photo IMG_6568_zpsyykiiawz.jpg

Jeg lovede at forkæle jer med nogle lækre goodies, lige i tide til foråret, så jeg håber i vil tage rigtig godt imod denne fine konkurrence.. Som jeg skrev om i dette indlæg, er jeg over standard vild med de skønne nyheder fra Vaseline.. Især den grønne bodylotion og den lyserøde lipbalm, er blevet en fast bestanddel i min hverdagsrutine.. I kan lige nu vinde et sæt med alle de lækre produkter i ser på billedet ovenover og for at blive den heldige skal du:

Følge min blog på bloglovin lige her – husk at like indlægget derinde ved at klikke på hjertet under indlægget..

Skriv en kommentar til indlægget her på bloggen, du kan nøjes med at skrive et “<3″

Jeg finder en vinder den 23. Marts – Held og lykke!

xo S

bloglovin

Giveaway // Vind Tresemmé Produkter

 photo IMG_3612_zps8d94e80e.jpg

Så er det endelig tid til at løfte sløret for en virkelig virkelig lækker giveaway jeg har været så heldig at få lov at holde for jer søde læsere.. Tresemmé har netop lanceret deres nye lækre serie kaldet perfectly undone der hjælper dig med at opnå de lækreste krøller, hvad enten du er til en rocket beachlook eller glamorøse hollywood krøller. Jeg er storforbruger af produkterne og i kan læse min anmeldelse af dem lige her..

I kan nu vinde et komplet sæt bestående af shampoo, conditioner, sea salt water spray og wave creating foam og alt du skal gøre for at deltage er:

- At følge min blog på bloglovin lige her – like gerne det lille hjerte under indlægget derinde.

- Skriv en kommentar til dette indlæg, du kan nøjes med et “<3″ – Husk at opgive din mail, så jeg kan få fat på dig hvis du vinder..

Jeg finder en vinder af det lækre sæt d. 11 Februar.. Held og lykke <3

bloglovin

4. Adventskonkurrence – Vind kosmetikpung fyldt med lækre produkter

21.12.2014 af: Simonie Kategori: Giveaway

 photo jbj_zpsf57f3c57.jpg

Nu er der kun 3 dage til jul og dermed skyder jeg den sidste adventskonkurrence igang her på bloggen.. Jeg stiftede bekendtskab til Badeanstalten i starten af 2014 og siden har deres produkter været en fast del af min skønheds rutine (i kan læse min anmeldelse af produkterne her). Jeg har været så heldig at få lov til at give et sæt af mine ynglingsprodukter derfra, til én af jer, i en fin lille kosmetikpung og det i kan vinde er: En ansigtscream, med mandelolie der holder din hud fugtet og fin, især her til vinter. En kropsolie med mandelolie og appelsin der giver dig den blødeste hud, samt en pink grape læbepomade.. Læbepomaden er min absolutte ynglings, og EOS kan virkelig pakke sammen. Intet redder mine læber som denne læbepomade <3 Alt sammen i en fin kosmetikpung, og for at vinde skal du:

Følge bloggen på bloglovin lige her – like gerne det lille hjerte under indlægget derinde

Skriv en kommentar til dette indlæg (du kan nøjes med et <3)

Glem ikke at opgive din mail, så jeg kan få fat på den heldige vinder..

Jeg finder vinderen den 27/12 – held og lykke <3

bloglovin

3. Adventskonkurrence – Vind Daniel Wellington Ur

14.12.2014 af: Simonie Kategori: Giveaway , , , , ,


Glædelig 3. advent! Ej hvor jeg synes at tiden flyver afsted i øjeblikket.. Jeg har været totalt fraværende på bloggen, og jeg savner jer helt vildt! Truth is at jeg har haft rigtig meget på min tallerken siden 1. December ankom, men alt det vil jeg uddybe i et helt nyt indlæg imorgen, hvor jeg ikke er totalt smadret efter en lang men skøn dag.. Nu skal det nemlig handle om den lækreste konkurrence, som jeg har glædet mig meget til at dele med jer! Denne Søndag er der nemlig én af jer søde læsere der kan vinde det smukkeste ur fra Daniel Wellington! Det er modellen på billedet der er på spil og i kan læse mere om uret lige her..

Konkurrencen er for mine faste læsere, så for at være med skal du:

Følge bloggen på bloglovin – lige her og like gerne det lille hjerte under indlægget derinde <3

og skrive en kommentar til indlægget her.. husk at opgive din e-mail så jeg kan få fat i den heldige vinder <3

Jeg finder vinderen på næste Søndag, hvor 4. og sidste adventskonkurrence skydes igang.. og i kan godt glæde jer <3

NYTNYTNYT – Jeg har endnu ikke offentliggjort vinderne af 1. og 2. adventskonkurrence, men det gør jeg imorgen! så husk at kigge forbi <3

bloglovin

Side 1 af 111234510Sidste »
simonie

Bloglovin

bloglovin

Facebook

Instagram