Kategoriarkiv: Giveaway

Konkurrence // Vind Phillips Lumea Hårfjerning til en værdi af 5000 kr

 photo IMG_0434_zps4u7zmyun.jpg

 photo IMG_0455_zps6pvmnitq.jpg

Så er det endelig blevet tid til at kickstarte den hidtil største giveaway jeg har fået lov til at køre på bloggen i år.. Jeg har nemlig fået lov til at give en Phillips Lumea SC 2008 hårfjernings tool væk til én af mine søde læsere, og den har en værdi på hele 5000 kr! I kan læse mere om Phillips Lumea SC 2008 her, hvor jeg har skrevet om min oplevelse med produktet.. I korte træk er det er produkt, der via lysimpulser svækker hårsækkene og dermed giver semi-permanent hårfjerning, og holder dine ben glatte i 8 uger!

Konkurrencen er for mine faste læsere, så for at vinde skal du:

Følge min blog via bloglovin lige her – husk at klikke på det lille hjerte under indlægget (save)

Skriv herefter en kommentar til dette indlæg! Du kan nøjes med “<3″ hvis du ikke helt ved hvad du skal skrive..

Og så er du med i konkurrencen! easy breezy..  Jeg finder en vinder Mandag d. 15/6

Held og lykke <3

bloglovin

My Blonde Hair Color guide // Konkurrence – Vind hårfarver fra Vidal Sassoon

Okay, inden jeg går igang med dagens indlæg, vil jeg lige påpege hvor super cool et liv jeg ville have, hvis jeg kunne formå at have sammecool attitude som Mille Dinesen har i serien Rita.. Hahahaha just had to get that out there.. Anyway, som lovet, er det tid til at sparke en ny uge igang med endnu en hamrende lækker konkurrence.. En innovation indenfor hårfarve og hjemmefarvning er blevet skabt af Vidal Sassoon og jeg har været så heldig at få lov til at prøve deres lækre hårfarver af, samtidig med at kunne give et par stykker væk til hele 3 af jer søde læsere. Så skønt! Inden jeg skyder konkurrencen igang, vil jeg gerne fortælle lidt om min egen oplevelse med farvningen, hvilken farve jeg har i, på nedenstående billede og hvorfor Vidal Sassoon hjemmefarvning, er det absolut bedste jeg endnu har prøvet..

 photo IMG_9633_zpsd79os4pw.jpg
Det er yderst sjælendt, jeg får farvet mit hår hos en frisør, og det er på trods af at jeg har farvet mit hår mere end 100 gange i mit liv. Jeg er beriget med en mor, der har et skarpt øje inden for lyse striber og reflekser, og så har jeg efter en masse fails, nu fået en masse erfaring indenfor hvilke farver der er go, og hvilke der er et absolut no.. Mørkt hår er en smule lettere at holde, end lyst, og med lyst hår er det enormt vigtigt at vælge en naturlig farve, så mange ikke ender op med gult eller misfarvet hår.. Samme dag, jeg modtog farverne valgte jeg farven Medium Natural Blonde 8/0 og mit resultat af denne ses på billedet ovenover. Jeg farvede mit eget hår, og altså ikke mine extensions, fokuspunktet er altså derfor her i min bund. Jeg fik en enormt naturlig farve, og så skabte hårfarven balance mellem min hovedbundsfarve og mine spidser.. Det der ofte sker med hjemmefarvning produkter er at bund og spidser bliver behandlet ens. Da ufarvet hår reagerer anderledes på farven, end allerede farvet hår, er det enormt vigtigt at det modtager hver sin behandling, og det er netop dette der går Vidal Sassoon farverne enormt attraktive for mig..

Selve farveprocessen starter med at du blander nogle cremer sammen til første step. Der medfølger en lille skål, handsker og en hårfarvingspensel til at påføre med.. Du starter med at påføre farven i hele din bund, hvor dit nye ufarvede hår er groet ud. Efter 10 minutters tid, blander du et andet produkt i den eksisterende farveblanding. Denne behandler nemlig spidserne, og denne fordeler du ud i resten af håret og lader det sidde til trækketiden er slut..

 photo IMG_0004_zpsbwwxzntc.jpg

 photo IMG_0014_zpsuat7caaf.jpg
Efter farvningen var mit hår fugtet og blødt, hvilket er et kæmpe plus.. Ved mange produkter kan håret nemlig godt tørre rigtig meget ud, men jeg synes jeg oplevede en masse glans og lækkerhed i mit hår efter farvning og selvfølgelig efter brug af den lækre efterbehandling, der dufter skønt af kokos.. Vidal Sassoon farverne er netop landet i butikkerne rundt omkring og har en skøn intropris på 99 kr pr pakke i Matas..

KONKURRENCE TID!

 photo IMG_0028_zps7k8kwkj7.jpg

Jeg har fået lov til at udlodde ovenstående 4 pakker hårfarver ud til et par søde læsere. Farverne hedder 5/3 Medium Gold Brown, 10/0 Lightest Natural Blonde, samt 8/0 Medium Natural Blonde, som jeg selv har brugt. Alt i skal gøre for at vinde er:

At følge bloggen på bloglovin – lige her.. Glem ikke at klikke på det lille hjerte under indlægget derinde <3

Skriv en kommentar til indlægget her, husk at nævn hvilken farve du ønsker og som passer til dig. Ønsker du Lightest Natural Blonde, så husk også at skrive om du helst vil vinde én eller 2 pakker <3

Glem ikke at oplyse din mail, så jeg kan få fat på vinderne.. Jeg trækker iøvrigt vinderne den 30. Maj <3

Held og lykke til jer alle <3

 Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Vidal Sassoon

bloglovin

My Secret to Healthy Skin + Avéne Konkurrence

 photo IMG_1589_zpsusf0e9mu.jpg

 photo IMG_9808_zpsczhtpbwm.jpg

 photo IMG_9683_zpsqmvbcglt.jpg

Jeg elsker at få lov til at være med til at teste nye lækre produkter ud, for nogle gange sker der det, at jeg skrotter hele min gamle beauty rutine, for at gøre plads til en ny, der er langt mere effektiv og virker meget bedre, end det jeg ellers før har sværget til.. Det skete, da jeg i sidste uge modtog denne lækre serie af produkter fra det franske mærke Avéne.. Avéne er udviklet til selv den sarteste og mest sensitive hud, der har brug for en helt særlig pleje, og er især formidabel til allergikere, der ønsker en luksus pleje serie, uden at skulle døje med nogle gener.. Jeg er selv, ikke allergisk overfor nogle skønheds relaterede produkter, men det kan desværre vende, for hver dag der går.. Jeg er derfor all in, for at forebygge der hvor jeg kan, og her er Avéne produkterne en stor hjælp..

Inden jeg gik i gang med at teste produkterne af, var jeg en smule bange for, at de ville gå ind og gøre min hud, endnu mere fedtet end den i forvejen er.. Jeg bruger normalt kun produkter, der henvender sig til kombineret/fedtet hud, da det er her jeg har mine største vanskeligheder.. Allerede efter første gang, var det klart for mig, at det absolut ikke var et problem overhovedet.. Faktisk holder Avéne produkterne min hud i balance, langt mere end jeg føler andre produkter, der er udviklet til formålet, har gjort.. Allerede her får Avéne en kæmpe guldstjerne fra mig..

For at kunne forklare bedst, får i en individuel anmeldelse af alle produkterne her i indlægget, og aller nederst i dette indlæg kan i læse mere om konkurrencen, hvor jeg har fået lov til at udlodde Avéne produkter, til en værdi af ca. 360 kr, til en heldig læser..

Alle Avéne’s produkter kan købes på de fysiske apoteker og på deres hjemmeside.. Jeg har linket til alle produkterne i indlægget, og oplyser samtidig om priser mm.. <3 Enjoy!

 photo IMG_9814_zpsfdikrh0c.jpg
Avéne Micellar Lotion – Micellar lotionen er et 3-i-1 produkt, der fjerner makeup, renser huden og virker som en skintonic.. Den duppes på en vatrondul og fordeles rundt i ansigtet, uden at skulle skylles af.. Jeg bryder mig ikke om at få vand i ansigtet, så for mig er dette et drømme produkt uden lige.. Den føles ikke udtørrende på min hud, eller efterlader et ubehageligt tungt lag.. Faktisk mærkes den ikke rigtig på huden, og efterlader en frisk og behagelig følelse.. Makeuppen ryger af hurtigt og nemt, uden du behøver at skrubbe til, eller gnubbe helt vildt i øjnene, hvilket er virkelig rart.. Avéne Micellar Lotion koster 149,50 kr.. 

 photo IMG_9822_zps9lcz4jgd.jpg
Avéne Thermal Spring Water.. Dette fixe produkt er en spray, der bruges når huden føles varm, tør eller klør, og ellers generelt efter at have renset huden for makeup.. Jeg bruger den lige efter Micellar Lotionen, hvor jeg sprayer den lidt rundt i ansigtet.. Jeg har endnu ikke kunne finde ud af, om produkter reelt gør en forskel for min hud, da jeg som sagt ikke har særlig følsom hud, men den giver en frisk følelse på huden, og så dæmper den rødme, hvilket ALTID er et plus.. Avéne Thermal Spring Water koster 79,50 kr

 photo IMG_9816_zpsmhbqtpkp.jpg
Avéne Rich Skin Recovery Cream.. Efter min Micellar Lotion og Thermal Spring Water spray bruger jeg den lækre Skin Recovery cream, der er den lækreste ansigtscreme, jeg nogensinde har prøvet.. Im not even kidding.. Cremer kan tit føles tunge, eller fedtede og efterlade huden sådan at den næsten ikke kan ånde.. Jeg synes denne creme er let og fugtgivende i sin konsistens uden at være alt for tung og så har den en dejlig frisk duft.. Eller duft og duft.. Produkterne er selvfølgelig 100% parfumefrie, så det er nærmere en slags scent.. Virkelig lækker creme, der fungere rigtig godt til sensitiv hud, samt hud som min, der er kombineret/fedtet.. Avéne Rich Skin Recovery Cream koster 144,50 kr..

 photo IMG_9818_zpsikxtcvrm.jpg
Avéne Cold Cream Body Lotion.. Nu hvor jeg har snakket så meget om at jeg ikke har sensitiv hud i ansigtet, er det en helt anden historie når det kommer til min krop, især mine ben og hænder er plaget af kløe og til tider let eksem, der bare klør endnu mere.. Så jeg kan ikke gå én eneste dag uden at smøre mig ind i creme om morgenen og mine hænder har også brug for en masse i løbet af dagen.. Det positive er at jeg altid har bløde hænder, men det kræver også en del, så jeg er ekstra ekstra glad for denne lækre Body Lotion, der er udviklet til tør, sensitiv hud.. Den fedter ikke, så efter at have smurt den på kroppen, kan jeg hoppe i tøjet med det samme.. Efter jeg er begyndt på denne creme, har jeg ikke kunne mærke noget til kløende eller røde ben og jeg er enormt begejstret for hvor hurtigt det har virket.. Cold Cream Body Lotion koster 209 kr - men er på tilbud til 174,50 kr lige nu..

 photo IMG_9726_zpswxhzidox.jpg

Avéne Sun Reflex spf 50+.. Dette produkt har jeg af gode grunde, ikke fået testet ret godt af, men jeg glæder mig enormt meget til at have den med i min taske, eller min lomme, når sommeren for alvor slår sig ned.. Den er nemlig lavet så smart at den er handy at have mig sig, så man aldrig glemmer solcremen.. Jeg plejede at være meget mod brugen af solcreme, og især alt der var over spf 10, men jeg har lært og fået oplyst at det eneste man ender med, hvis ikke man bruger solcreme, er rynker og ødelagt hud, i en tidlig alder.. Det er noget jeg absolut ikke går efter, så solcremen er altid med mig og denne lille sag er så handy! Avéne Reflex Sun spf 50+ koster 71,60 kr..

I kan få meget mere information omkring Avéne på deres hjemmeside www.avene.dk

KONKURRENCE TID!

 photo IMG_9800_zpsaingypgh.jpg

Indlægget er blevet forholdsvist langt, men nu hvor i har haft mulighed for at læse lidt mere om produkterne er det oplagt at slutte af med en Avéne konkurrence.. Jeg har fået lov til at udlodde disse 3 ovenstående produkter, Rich Skin Recovery Cream, Sun Reflex spf 50+ samt Micellar lotionen, alt sammen til en værdi af ca 360 kr.. Konkurrencen er for mine faste læsere og reglerne er simple og hurtige..

1. Følg min blog via bloglovin lige her – glem ikke at “save” indlægget, ved at klikke på det lille hjerte under indlægget derinde..

2. Skriv en kommentar til dette indlæg, du kan nøjes med et “<3″ – husk din mail, så jeg kan kontakte dig, hvis du vinder, og så er du med i konkurrencen!

Jeg finder en vinder Søndag den 10. Maj <3

Held og lykke..

bloglovin

Konkurrence // VIND ET PAR VALGFRIE SOLBRILLER

28.04.2015 af: Simonie Kategori: Giveaway

 photo IMG_9591_zpspibqjna2.jpg

 photo IMG_9701_zpslhh5avfp.jpg

 photo IMG_9598_zps08ev9t6f.jpg

Hi sweets.. Jeg er endelig kommet til et sted hvor jeg igen har overskud og tid til at få gang i bloggen igen.. Mit fravær har været enormt, og derfor tænker jeg at den bedste måde at kickstarte bloggen på igen, er med en lækker konkurrence, lige i tid til det lækre sommervejr der, fingers crossed, er lige om hjørnet.. I samarbejde med billigesolbrilleronline.dk har jeg fået lov til at udgive et par valgfrie solbriller, til én af jer søde læsere.. Billigesolbriller.dk har en masse lækre styles på deres side.. cateye, wayfarer, aviators and you name it.. Deres solbriller er ce-mærkede og 100% UV beskyttende, foruden at være pisse fashionable og et mega lækkert accessories og så er de enormt SU-venlige med lækre priser.. Jeg valgte mig et par cateye-solbriller, da jeg gerne ville prøve lidt nyt.. De er tilpas oversized til mit lidt store hoved og så er jeg vild med skildpadde looket, der er et friskt pust til mine ellers så sorte solbrille kollektion.. Find dem her..

KONKURRENCE!

Som nævnt har jeg fået lov til at udlodde et valgfrit par solbriller til en sød læser.. Alt i skal gøre for at vinde er at hoppe ind på billigesolbrilleronline.dk og finde det par i ønsker.. Skriv en kommentar, hvori du linker til solbrillen (glem ikke din mail, så jeg kan kontakte vinderen :) )

Eneste krav for deltagelse er at i skal like billigesolbrilleronline’s facebook side, og den finder i lige her..

Jeg trækker en vinder d. 5 Maj, altså om én uge <3 – Held og lykke!

bloglovin

How to // Easy wax eyebrow kit + konkurrence

 photo IMG_8929_zps572utwot.jpg

Mine øjenbryn er ofte nogle, jeg kan have en seriøs konflikt med.. Jeg har ikke særlig meget tålmodighed, når det kommer til skønhedsrutiner, og jeg føler alt for tit at det tager en krig at gå i gang med at plukke øjenbryn.. Udover det, er det også en kende smertefuldt og så er det svært at få de små hår med.. Jeg blev derfor super excited, da jeg modtog dette lækre eyebrow kit fra Body Lines, der gør øjenbryns tæmningen, og indretning af bryn hurtig og effektiv.. Det fjerner alle hår på én gang, og selvom det er ret smertefuldt et par sekunder, så er det, det hele værd.. Kittet fra Bodylines består af wax-strips og før/efter olie, så man har alt der skal til for det helt perfekte bryn.. Jeg har lavet en guide til jer under her, hvor jeg viser før/efter resultat og længere nede i indlægget er der også en lækker konkurrence, hvor hele 3 skønne læsere kan vinde et eyebrow kit, så i kan prøve det af derhjemme kvit og frit.. Men first up, en teeny tiny guide til lækre bryn, på få sekunder..

 photo eyebrowguide_zpszpabotuo.jpg

 photo IMG_8911_zpsjnx4ra5h.jpg

Eyebrow Wax kitsne kan fås med 10 stk eller 5 stk og koster henholdsvis 159 kr og 89 kr.. Find alle varianterne på webshoppen lige her..  Der bruges 1 strip pr gang, så det er altså til at holde øjenbrynene fine et godt stykke tid.. Body-Lines har været så søde at sende mig et kit med 10 stk og 2 kits med 5 stk wax strips + før og efter olie som jeg må give ud til 3 af mine søde læsere! Konkurrencen er for mine faste læsere, så for at deltage skal du:

Følge bloggen på bloglovin – lige her / Husk at like indlægget ved at klikke “save” under indlægget derinde <3

Skriv en kommentar under dette indlæg.. Du kan nøjes med at skrive et “<3″.. husk at opgiv din mail, så jeg kan få fat på vinderne <3

Jeg finder de 3 heldige vindere den 26. April – held og lykke!

xo S

bloglovin

Side 1 af 121234510Sidste »
simonie

Bloglovin

bloglovin

Facebook

Instagram