Kategoriarkiv: Giveaway

Giveaway // Vind Tresemmé Produkter

 photo IMG_3612_zps8d94e80e.jpg

Så er det endelig tid til at løfte sløret for en virkelig virkelig lækker giveaway jeg har været så heldig at få lov at holde for jer søde læsere.. Tresemmé har netop lanceret deres nye lækre serie kaldet perfectly undone der hjælper dig med at opnå de lækreste krøller, hvad enten du er til en rocket beachlook eller glamorøse hollywood krøller. Jeg er storforbruger af produkterne og i kan læse min anmeldelse af dem lige her..

I kan nu vinde et komplet sæt bestående af shampoo, conditioner, sea salt water spray og wave creating foam og alt du skal gøre for at deltage er:

- At følge min blog på bloglovin lige her – like gerne det lille hjerte under indlægget derinde.

- Skriv en kommentar til dette indlæg, du kan nøjes med et “<3″ – Husk at opgive din mail, så jeg kan få fat på dig hvis du vinder..

Jeg finder en vinder af det lækre sæt d. 11 Februar.. Held og lykke <3

bloglovin

4. Adventskonkurrence – Vind kosmetikpung fyldt med lækre produkter

21.12.2014 af: Simonie Kategori: Giveaway

 photo jbj_zpsf57f3c57.jpg

Nu er der kun 3 dage til jul og dermed skyder jeg den sidste adventskonkurrence igang her på bloggen.. Jeg stiftede bekendtskab til Badeanstalten i starten af 2014 og siden har deres produkter været en fast del af min skønheds rutine (i kan læse min anmeldelse af produkterne her). Jeg har været så heldig at få lov til at give et sæt af mine ynglingsprodukter derfra, til én af jer, i en fin lille kosmetikpung og det i kan vinde er: En ansigtscream, med mandelolie der holder din hud fugtet og fin, især her til vinter. En kropsolie med mandelolie og appelsin der giver dig den blødeste hud, samt en pink grape læbepomade.. Læbepomaden er min absolutte ynglings, og EOS kan virkelig pakke sammen. Intet redder mine læber som denne læbepomade <3 Alt sammen i en fin kosmetikpung, og for at vinde skal du:

Følge bloggen på bloglovin lige her – like gerne det lille hjerte under indlægget derinde

Skriv en kommentar til dette indlæg (du kan nøjes med et <3)

Glem ikke at opgive din mail, så jeg kan få fat på den heldige vinder..

Jeg finder vinderen den 27/12 – held og lykke <3

bloglovin

3. Adventskonkurrence – Vind Daniel Wellington Ur

14.12.2014 af: Simonie Kategori: Giveaway , , , , ,


Glædelig 3. advent! Ej hvor jeg synes at tiden flyver afsted i øjeblikket.. Jeg har været totalt fraværende på bloggen, og jeg savner jer helt vildt! Truth is at jeg har haft rigtig meget på min tallerken siden 1. December ankom, men alt det vil jeg uddybe i et helt nyt indlæg imorgen, hvor jeg ikke er totalt smadret efter en lang men skøn dag.. Nu skal det nemlig handle om den lækreste konkurrence, som jeg har glædet mig meget til at dele med jer! Denne Søndag er der nemlig én af jer søde læsere der kan vinde det smukkeste ur fra Daniel Wellington! Det er modellen på billedet der er på spil og i kan læse mere om uret lige her..

Konkurrencen er for mine faste læsere, så for at være med skal du:

Følge bloggen på bloglovin – lige her og like gerne det lille hjerte under indlægget derinde <3

og skrive en kommentar til indlægget her.. husk at opgive din e-mail så jeg kan få fat i den heldige vinder <3

Jeg finder vinderen på næste Søndag, hvor 4. og sidste adventskonkurrence skydes igang.. og i kan godt glæde jer <3

NYTNYTNYT – Jeg har endnu ikke offentliggjort vinderne af 1. og 2. adventskonkurrence, men det gør jeg imorgen! så husk at kigge forbi <3

bloglovin

2. Adventskonkurrence – Depend Goodiebag

 photo IMG_3287_zps6a405c04.jpg

 photo IMG_3291_zps506fb7d8.jpg

Det er allerede blevet 2. søndag i advent og det betyder at jeg skyder julens anden konkurrence igang, her på bloggen og denne gang har i mulighed for at vinde en lækker goodiebag fyldt med de lækreste produkter fra Depend. Goodiebaggen består af nogle false lashes, press&go negle, neglefil, neglebuffer, øjenbrynsfarve, vokspen til øjenbrynene, triple active neglepleje og en masse glitter og dekorations sten til neglene. Alt hvad der skal bruges til en julefrokost, nytårsaften eller bare en almindelig tur ud. Goodiebaggen har en værdi af 700 kr og for at vinde skal du:

Følge bloggen på bloglovin lige her – like også gerne det lille hjerte under indlægget derinde.

Skriv en kommentar til indlægget her – I kan nøjes med et “<3″

Så finder jeg en vinder på næste søndag, hvor jeg skyder en ny konkurrence igang. Held og lykke <3

bloglovin

1. Advent Konkurrence – Vind en personlig kalender

 photo IMG_2779_zps68ffdfc2.jpg

 photo IMG_2776_zps0d2535a1.jpg

 photo IMG_2787_zps4e991f13.jpg

 photo IMG_2802_zps2984851e.jpg
Idag er det 1. Advent og jeg slår derfor dørene op for årets adventskalender her på bloggen. Jeg glæder mig til at forkæle jer søde læsere og jeg håber i vil tage rigtig godt imod den første låge i advents kalenderen, hvor i, ironisk nok, kan vinde jeres helt egen personlige kalender! Det er personligalmanak, der har været så søde at give mig mulighed for at sætte denne konkurrence igang og da jeg selv har været rigtig glad for deres kalendere de sidste 2 år, er det bare endnu federe at kunne udlodde én til jer.. Hvis i ikke kender til konceptet, kan jeg fortælle at det simpelt går ud på at du designer din kalender helt selv, med alt fra personlige billeder, tekst og layout inde i selve kaldenderen. Jeg valgte et lave en collage med smukke inspirations billeder, samt mit ynglings billede af min éne tattoo og mit ynglings billede af mig og mine 4 søde veninder. Jeg valgte at holde tilbehør som snor, lineal og plastiklomme helt neutralt og så fik jeg lavet et lyserødt tema inde i min kalender. Jeg fik også sat ekstra sider til noter ind, da jeg altid har et eller andet jeg skal huske på, og de bliver altså ret hurtigt brugt op for mig.. Man bestemmer selv hvilken måned kalenderen starter, min starter f.eks fra December 2014 og kører frem til December 2015 – Man er altså ikke tvunget til at vente til sommer eller Januar med at tage sin nye kalender i brug og så findes der 3 forskellige størrelser, hvad enten du er til en lille fix én eller gerne vil have en helt stor. Min er den mellem størrelse og passer helt perfekt til mit behov.

Nu skal det handle om jer! I kan nemlig vinde et gavekort til at designe jeres helt egen personlige kalender på personligalmanak.dk og for at deltage i konkurrencen skal i:

Følge Simonie på facebook – lige her

Følge Personligalmanak på facebook – lige her

Husk at skriv en kommentar til dette indlæg hvori i opgiver jeres mail så jeg kan skrive til den heldige vinder.. Vinderen bliver iøvrigt offtentliggjort på næste Søndag, hvor en ny lækker konkurrence skydes igang..

Held og lykke <3

bloglovin

Side 1 af 111234510Sidste »
simonie

Bloglovin

bloglovin

Facebook

Instagram