Kategoriarkiv: Giveaway

Konkurrence: Vind Sexy Pulp Lipgloss

16.11.2014 af: Simonie Kategori: Giveaway , , , , , ,

 photo IMG_2183_zpse39d0cd8.jpg

Hej Piger.. Her på det sidste har i bare været de absolut bedste læsere jeg kunne ønske mig.. I skriver hverdag de sødeste kommenarer og så har i med jeres uendelige støtte også stemt mig videre i finalen til L’oreals trendsetter search, og jeg kunne ikke være mere taknemmlig! Derfor synes jeg i fortjener at blive forkælet lidt, så da Yves Rocher havde et vildt halloween tilbud kørende, bestilte jeg lidt extra hjem af min favorit lipgloss så jeg kunne glæde 3 af jer! Lipglossen er så fin for sig selv, eller til at påføre over sin læbestift for et lidt mere glossy look og det bedste ved den er at den giver en smule mere volume til læberne, uden at stikke eller brænde som mange andre af de her “lip volumizere” gør.. Ægte Kylie Jenner lips, helt uden effort.. Jeg giver 3 stk ud, og for at vinde skal i:

Følge bloggen på bloglovin lige her og like gerne det lille hjerte på opslaget derinde..

Skriv en kommentar på dette indlæg, i kan bare nøjes med et lille “<3″

Så finder jeg de 3 heldige vindere den 1. December <3

Held og lykke! xoxo

bloglovin

Konkurrence KANTbyRAHBEK Earcuff

24.08.2014 af: Simonie Kategori: Giveaway

 photo IMG_7313_zpsec1fc255.jpg
Nu er det ved at være et stykke tid siden jeg sidst har forkælet mine søde læsere, så det er på tide at få skudt i gang i en konkurrence og denne gang kan i vinde den lækreste earcuff fra KANTbyRAHBEK.. Jeg er helt vild med de fine smykker og ville ekstremt gerne eje en stor del af kollektionen fra KANT.. denne gang vil der være 2 vindere der hver får en fin earcuff og for at deltage skal du:

Like KANTbyRAHBEKs facebook side – lige her

Like Simonie på facebook – lige her

Husk at skriv en kommentar til indlægget med din mail så jeg kan få fat på dig, hvis du vinder..

Jeg finder en vinder den 7 September.. Held og lykke <3

bloglovin

Giveaway Sigma Brushes

18.06.2014 af: Simonie Kategori: Giveaway

 photo PicMonkeyCollage_zpsb2c62db1.jpg
Jeg synes igen det er blevet tid til at forkæle jer søde læsere lidt! især fordi der kommet mange nye til de sidste par uger og hvor er jeg enormt taknemmelig for at i har lyst til at læse med hver evig eneste dag.. Præmien er det fineste essential kit fra Sigma Beauty, i den flotteste babyblå farve samt med en flot taske, der fungere som en børsteholder.. Sættet består af 12 af Sigmas børster og i kan læse meget mere om hvilke det helt præcist er lige her..

For at vinde dette fine sæt skal du:

Følge bloggen på facebook – lige her

og læg en kommentar til indlægget her på bloggen, husk at opgive din mail da vinderen bliver kontaktet på denne..

Konkurrencen løber til den 18. juli – held og lykke!

bloglovin

Vind Naked 3 paletten fra Urban decay

09.05.2014 af: Simonie Kategori: Giveaway

 photo 1_zps3ebf734e.jpg
Jeg har glædet mig sindsygt meget til at dele denne fine konkurrence med jer.. Jeg har nemlig fået lov til udgive hele 3 stk Naked 3 paletter fra Urban decay til 3 af mine søde læsere og jeg er så misundelig.. Farverne i 3′eren er så fine og passer helt perfekt til både forår, sommer og efterår..

For at vinde skal du:
Følge min blog på facebook lige her og på bloglovin her (like gerne det lille hjerte).. Jeg tjekker selvfølgelig efter så ingen snyd :i

I kommentaren skal i huske at skrive jeres navn og mail, da vinderne bliver kontaktet på denne.. Konkurrencen løber ind til  den 31. maj..

Held og lykke (:

bloglovin

details of today + a winner

14.04.2014 af: Simonie Kategori: Accessories, Giveaway

 photo IMG_1832_zpsb8fe0fdf.jpg

Hi sweets! Endelig er det lykkedes mig at få sat mig ned og blogget før kl var tæt på midnat.. wuuhuuu.. Jeg har brugt min dag på at shoppe med min søde kæreste og jeg fandt de fineste pointy toe stiletter sat ned til en flad 100 flap.. Møg lækkert.. Imorgen sker der noget rigtig spændende idet vi skal ud til fremvisning i vores forhåbentlig nye lejlighed.. Hvis vi siger ja, bliver jeg en lykkelig (l)ejer af den fineste lejlighed med den største altan, så jeg ligge og sole mig hele dagen lang om sommeren.. Jeg er så frisk på det.. Anyway jeg har fundet en vinder af den fine Ralph Lauren konkurrence, og kæmpe tillykke til kommentar nr 59 og Sofie der har bloggen sofiescloset.dk.. Jeg sender dig en mail lige om lidt <3 Tak til alle jer der var så søde at deltage! hold øje med bloggen i løbet af denne uge hvor en ligeså fin konkurrence vil komme op <3

bloglovin

Side 1 af 101234510Sidste »
simonie

Bloglovin

bloglovin

Facebook

Instagram

Chicwish

chicwish online shopping online blog fashion heels