Find smart tøj til store kvinder ved disse steder

smart tøj til store kvinder

Kender du problemet med at have lidt større kurver end de modeller som normalt figurerer i modetøjs kataloger, blade og hjemmesider, og som tøjet faktisk ser ud til at kun kunne passe på disse kvinders figurer, så du står lidt tilbage med tanken om at det tøj kan så ikke passe ens lidt større kurver?

Det er et ret gængs problem for mange kvinder, men det er dog heldigvis blevet en hel del nemmere at smart tøj til store kvinder end det var for bare få år tilbage, men det er dog stadig et dilemma som mange kvinder står i.

Hvor finder man så modetøj til store piger, unge kvinder eller kvinder over 50 med kurver?

Her finder du smart tøj i store størrelser

Den gængse måde at finde smart tøj i str 48 eller over er at kigge samtlige butikker eller webshops igennem, men det tager bare alt for lang tid, så du kan heldigvis finde en liste over lækre butikker som har specialiseret sig i tøj til store kvinder lige her.

Første bud kunne være Charlot & Me som lægger vægt på at sælge de rigtige mærker, og det super dejlige ved denne forhandler er at deres kollektioner faktisk er de samme til ”små” kvinder som til ”store” kvinder, hvor filosofien er at tøj skal lige lækkert ligegyldigt om du har kurver eller ej.

Denne butik er godt nok både til ”almindelige” størrelser men deres lækre tøj kan så sandelig også fås i store størrelser. Hos www.mamilla.dk finder du særdeles lækkert modetøj både til store og små kvinder i lækre mærker som Denim Hunter, Saint Tropez, ICHI m.m. som er specielt udvalgt ud fra at kunne tilbyde forskellige stilarter, så der er noget for alle kvinder.

Et andet godt bud er www.anna-anna.com der fører lækre mærker som Tante Betsy kjoler, Josep Ribkopff, Mergler Jeans, Bessie Jeans, Lola Ramona sko og andre dejlige mærker som er særdeles velegnet til kvinder med kurver der gerne vil have modetøj med elegance.

Hos scooponline.dk har de gjort det til deres speciale at sælge tøj i størrelserne fra 42 og op, som alt sammen er fokuseret på at være lækkert, feminint, elegant og stilfuldt modetøj. Du kan både købe online og fysisk i butik og i deres store udvalg af brands finder man Cassiopeia, Yppig, zbyz, Zhenzi og andre som strækker sig over udvalg i badetøj, bukser, toppe, ventetøj og faktisk alt andet en kvinde har brug for af beklædning.

www.zizzi.dk behøver vel ikke den store introduktion, fordi de er jo blevet verdenskendt for at føre tøj i store størrelser, og er af den grund blevet særdeles anerkendt blandt de fleste piger og kvinder.

www.rosanashop.dk er en net butik beliggende i Esbjerg som gør sig i at sælge specielt udvalgt tøj der adskiller sig i størrelse 42 og opefter, så måske du finder noget anderledes og lækkert modetøj ved denne fysiske og online butik.

Denne liste vil blive udvidet løbende, så hvis du har nogle fede butikker med store størrelser, så smid en kommentar nedenfor så listen kan vokse.

Be the first to comment on "Find smart tøj til store kvinder ved disse steder"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*