Find de lækre vinterstøvler til den gode stil

lækre vinterstøvler til den gode stil

De gode vinterstøvler til vores lidt omskiftelige vejr, hvor det det ene uge er ret koldt med både sne og det våde føre, mens ugen efter så er det plus grader lige pludselig, er dog stadig en nødvendighed.

Derfor har jeg valgt et par enkle lækre vinterstøvler her i 2015, som vil være de fede støvler som man kan kombinerer med en lækker jakke. Køb pajar jakke hvis du vil have den gode, smukke, eksklusive og frem for alt varme jakke, der passer helt perfekt til de følgende støvler og samtidig går godt i spænd med f.eks. et par lækre og billige Inwear jeans.

Ligesom med en lækker jakke, så er det også vigtigt at ens støvler først og fremmest holder ens fødder varme gennem hele vinteren, for vi har nok alle sammen prøvet det med at have kolde fødder en vintermorgen eller aften.

Hvilket støvler skal man så vælge, der både holder en varm og helst også ser godt ud?

Personligt har jeg valgt 2 par forskellige støvler, som jeg syntes vil være aller flottest til vinteren samtidig med at de utrolig dejlig varme ud. Så stop med at vente på at det bliver super koldt, før du får købt dine støvler, for du kan sikkert også godt bruge dem næste sæson, det gælder bare om at købe de rigtige.

Boot W/Heavy Zip Son14 fra BiancoFind dem her

køb de lækre bianco støvler

 

Varm Lace Up Rerun Støvle – Se den her

køb de lækre Lace Up Rerun støvler

Disse 2 par støvler er forskellig stilarter, men dog er de begge i den gode lækre kvalitet, og begge har også den fede egenskab at de rent faktisk kan holde fødderne varme 🙂

Der findes selvfølgelig rigtig mange andre fede støvler, og det vil du også kunne finde meget mere om her, for der vil være en stor sektion af alverdens fede støvler, og ligesom med sko, så er støvler jo alfa omega for de fleste kvinder, korrekt?

Hvis du har nogen gode tips til et par fede og varme støvler, så smid en besked nedenfor, for hvem kan ikke bruge et godt tips om fede vinterstøvler ala disse to?

Be the first to comment on "Find de lækre vinterstøvler til den gode stil"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*