Vintagebutikken.dk konkurrence

20.10.2013 af: Simonie Kategori: Accessories, Giveaway

 photo 0021617c-bdf1-4587-b49e-e1fef32aaf71_zpsfec6375d.jpg
Uanset hvor meget jeg ville ønske jeg kunne er jeg simpelthen ikke særlig god til at finde vintagefund, især ikke når det gælder tøj.. Men alligevel har jeg en forkærlighed for ældre items med en helt unik historie bag sig, man ikke nødvendigvis kender til.. det er her jeg gerne vil introducere jer for Vintagebutikken.dk.. Vintagebutikken specaliserer sig i fine vintagesmykkerne helt tilbage fra 1930′erne.. Smykkerne opkøbes på auktioner, på markeder og små butikker primæt i danmark, USA, London og Berlin.. Jeg synes ideen er helt fantastisk, og smykkerne bliver altså lige en tand mere personlig <3 Ringen jeg har på ringefingeren er uendeligt smuk, har en værdi af 199 kr og er i ægte sølv..  Jeg har været så heldig at få lov til at give den væk til én af mine søde læsere<3 alt du skal gøre for at vinde ringen er:

at følge mig på bloglovin lige her <3

og skrive en kommentar herunder med dit navn og mail <3

Vinderen trækkes d 25 oktober <3 held og lykke <3

bloglovin

32 thoughts on “Vintagebutikken.dk konkurrence

  1. Jeg havde i forvejen opdaget Vintagebutikken.dk og eeeelsker allerede deres smykker. Super lækker blog!
    Krydser da mine fingre :-)

  2. Er sååå vild med vintagebutikken – har også selv et par øreringe og en ring derfra. Og ville da vildt gerne få den flotte ring med i samlingen!
    Cecilie

  3. ihhh, hvor jeg elsker vintagebutikken! og den ring har jeg godt nok kigget på mange gange, den er simpelhent så smuk! krydser alt hvad der kan krydses!!!!

  4. Sådan en fin blog du har, glad for jeg fandt den gennem vintagebutikkens fb. Elsker også vintagebutikken.

    Vil nu til at følge din blog også :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

simonie

Bloglovin

bloglovin

Facebook

Instagram