Månedsarkiv: juli 2012

outfit 310712

31.07.2012 af: Simonie Kategori: Outfit

Photobucket

Photobucket

PhotobucketJacket: H&M // Top: Monki // Jeans: Primark // Shoes: H&M //

Så er alle tingene her i den nye lejlighed så småt faldet på plads, jeg mangler dog stadig et ordenligt internet inden jeg kan blogge på fulde hammer igen! Mit værelse er simpelthen blevet så fint! jeg vil prøve at vise jer nogle billeder når det er helt fuldstændigt klart (:

Jeg købte toppen under sommerudsalget i år og det er første gang jeg rigtig har fået den i brug. Den klær mit mørke hår sindsygt godt! Jeg tror jeg vil smutte ned i byen og kigge lidt, iaften får jeg min bror og kæreste på besøg, og så skal der selvfølgelig ses håndbold! følger i med i det? (:

Clutch

28.07.2012 af: Simonie Kategori: New In

Photobucket

PhotobucketJeg købte denne clutch, eller oversized pung om du vil til kun 25 kr i H&M forleden, og jeg er dybt forelsket i den! den kan både ha penge, nøgler mobil, læbepomade og tyggegummi og så passer den til det meste. Det er et fantastisk køb!

Jeg har iaften været ude og spise med min søde kæreste, efterfulgt af en rigtig lang gåtur på stranden. Det er så dejligt at have ham tilbage! Imorgen skal de sidste flyttekasser pakkes ud, og så skal jeg til at cathce lidt op på nogle serier (:

Hair Extensions

28.07.2012 af: Simonie Kategori: Inspiration

Photobucket

Photobucket

PhotobucketSå har jeg modtaget mit extensions! Det er købt fra Phure.dk og er i farven mørkebrun. Jeg har købt hos phure en hel del gange og de overrasker mig hver gang, håret er tykt og kvaliteten er i top! Jeg købte et sæt med 4 baner til 299 kr og det er nok til mig, de fås også i et sæt med 10 baner. Mine sæt fra phure har altid holdt i godt 6-8 måneder (:

Jeg er nu helt flyttet og har fået tingene nogenlunde på plads, samtidig er min dejlige kæreste kommet hjem efter 3 uger afsted og de næste dage skal bruges med ham!  Jeg vender tilbage senere med lidt nyt (:

Outfit 260712

26.07.2012 af: Simonie Kategori: Outfit

Photobucket

Photobucket

PhotobucketJeans: Primark // Shirt: Pieces // Blazer: H&M // Shoes: Pulz // Bag: Alexander Wang rep // Ring: H&M

Dette outfit er faktisk fra i weekenden af, de seneste dage har jeg ikke gået rundt i andet end shorts og top, ej hvor kunne jeg godt vende mig til det her vejr! Både min t-shirt og blazer er nye køb og kostede hendholdsvis 80 og 180 kroner ca (:

Jeg er lige kommet hjem fra en tur på stranden og skal til at flytte nogle ting op i den nye lejlighed lige om lidt. Imorgen skal resten af mine ting flyttes og så er det endelig, endelig, endeliiiiig dagen hvor min søde kæreste kommer hjem efter 3 ufatteligt lange uger!

New knit in

25.07.2012 af: Simonie Kategori: New In

Photobucket

Photobucket

PhotobucketJeg var en tur i København igår, og fik kun købt denne ene, men meget, meget fine striktrøje. Den er fra Topshop, kostede ca 300 kr og pisse lækker! Jeg har nydt dagen på stranden med den søde Caroline, og jeg skal hen og mødes med hende igen, nu her om 5 minutter, og så skal vi finde på noget hyggeligt at lave iaften!

Det er noget sløvt blogning her for tiden, men jeg er igang med at flytte, så det er kun en gang i mellem jeg lige når til en computer. håber i vil bære over! (:

Side 1 af 512345
simonie

Bloglovin

bloglovin

Facebook

Instagram