Månedsarkiv: maj 2012

In sickness and health

31.05.2012 af: Simonie Kategori: Ikke kategoriseret

Jeg ved det, jeg ved det.. jeg har været ret fraværende her på bloggen, og det skyldes som tidligere nævnt at jeg har fået både bihule og mellemørsbetændelse.. Derfor er jeg ikke rigtig oplagt til outfitbilleder eller andet.. Men jeg begynder så småt at få det bedre, så snart søde læsere, er jeg tilbage igen (: Jeg hev mig selv op ad sengen imorges, for at gå til Engelsk årsprøve.. det gik helt fint og jeg mangler nu kun én årsprøve og én intern prøve, så det sommerferie (: Har i, søde læsere, nydt dagen?

Just acces boll ring

30.05.2012 af: Simonie Kategori: Ikke kategoriseret

Aaarh hvor er jeg ved at dø over denne ring.. Jeg sad og klikkede lidt rundt på Asos og fandt nogle fede smykker fra Just Acces, denne ring er helt klart min yngling, den er så smuk og enkel.. Julemand kom tidligt iår! Ringen kan købes lige her for 140 kr med fragt.. Jeg vågnede op og havde det helt forfærdeligt efter endnu en nat uden søvn.. Jeg tog derfor til lægen og det viser sig så at jeg både har bihulebetændelse og mellemørsbetændelse.. av for den.. Jeg bliver nok nødt til at købe ringen for at få det lidt bedre (:

 

Graduation outfit

29.05.2012 af: Simonie Kategori: Ikke kategoriseret

Dress: here // Shoes: here // Nailpolish: here // Earrings: here // Ring: here

Desværre må jeg vente lidt endnu med at blive student, men det afholder mig ikke fra at drømme lidt om hvordan jeg vil se ud.. Med mine 173 cm bliver skoene fra jc på 13 cm nok lidt for voldsomt.. men jeg synes simpelthen bare de er så, så fine! vidste i forresten at man kan få nogle der ligner til omkring 300 kr lige her?

the tans will fade..

29.05.2012 af: Simonie Kategori: Outfit

Lace Top: H&M // Jeans: Primark // Loafers: Topshop // Clutch: Vintage // Rings: Gina Tricot, Pieces and vintage

hvor er det dog sørgeligt at kigge ud af vinduet og se det gå og triste vejr.. Lad os håbe det kommer igen hurtigt..  Jeg er stadig lidt småsyg, og det er vel lidt held i uheld, for så har jeg ingen undskylning for ikke at læse op til engelsk årsprøven nu på torsdag (: Jeg vil spise lidt morgenmad og se det nye afsnit af secret life (: jeg vender tilbage senere (:

Summer wishlist

28.05.2012 af: Simonie Kategori: Ikke kategoriseret

Cut-out shirt: here // Oversized tee: here // Leather vest: here // Bikini: here // Rose bandeu: here // Bag: here // Sandals: here // Rose tee: here

Hvor er det forfærdeligt at ligge og være syg når alle andre tager på stranden og nyder det gode vejr.. møg øv, specielt hvis det rent faktisk er sidste dag, vejret bliver godt.. Men så er der mere tid til online shopping og her er lidt inspiration.. Jeg kan meget godt li sort og hvid, hvis ikke det kan ses (: Jeg var egentlig rigtig tæt på at købe den første cut out t-shirt, da jeg var i London i april.. men selvfølgelig lod jeg den hænge og det kan så ærge mig lidt nu, det sekund den kommer tilbage på Topshops hjemmeside er sort er den min (:

Side 1 af 612345Sidste »
simonie

Bloglovin

bloglovin

Facebook

Instagram