Retro city sunglasses giveaway

26.04.2012 af: Simonie Kategori: Giveaway

Jeg fik en spontan idé denne Torsdag eftermiddag, og derfor kan i, søde læsere, nu vinde et par af de rigtige populære chain glasses (:

Alt du skal gøre er at “stalke mig” dvs klik på det lille ikon til venstre og skriv dig op og selvfølgelig skrive en kommentar så jeg har din mail og skriv også gerne din blog hvis du har så’n én (: enkelt, nemt og hurtigt (: glem ikke at du modtager en bekræftigelsesmail der skal bekræftes før det virker (:

ved at ‘stalke” mig er du også med i lodtrækningen om et gavekort til Members.com på 300 kr, plus en masse andre fede præmier hver måned..

Er du ikke så glad for at give din mail (mail bliver ikke opgivet til 3.part) så er det okay at følge på bloglovin‘ eller facebook :)

Jeg finder en vinder om én uge, dvs den 3. maj (:

I got an spontaneous idea and therefore you, my sweet readers, have the opportunity to win a pair of the super popular chain sunglasses. to participate, click on the “stalker” icon on the left and sign up to follow the blog. And do not forget to leave a comment so I have your mail (:by signing up to be “stalker” you also have the chance to win great prizes every month!
the winner are chosen randomly on may 3rd (:

17 thoughts on “Retro city sunglasses giveaway

  1. Hey Simonie!
    Det er egentlig ret fedt det der du har gang i med den “konkurrence” der! – Jeg kunne faktisk godt tænke mig at vinde, nu hvor jeg tænker over det ;)

  2. Nejnejnejnejnej hvor er det fede! Jeg er sikker på at min mor vil sige: “Amanda, sådan nogle rendte jeg rundt med, da jeg var på din alder”
    Kanon give away, du (:

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

simonie

Bloglovin

bloglovin

Facebook

Instagram