Månedsarkiv: marts 2012

New in – Black Basic

31.03.2012 af: Simonie Kategori: New In

Så er jeg vendt hjem fra en fantastisk tur til københavn med nogle søde mennesker! Jeg fik shoppet lidt, også selvom jeg ikke ville, da jeg Saus og jeg skal til London om kun 2 uger, og denne fine t-shirt er købt i Zara til 129 kr (: Den er ret fin og lige mig!
jeg skal til at gøre mig klar så jeg kan tage på arbejde.. Allermest har jeg lyst til at ligge her i min seng og stene serier hele dagen…
jeg viser jer senere mit dip dye project! så kom glad (:

Im back from an amazing trip to copenhagen! i shopped a bit, even though i told my self not to, cause im going to London with my bestie in 2 weeks, but this shirt is from Zara and costed £15 (: im about to get ready for work.. Later ill show you my dip dye project (:

 

Hair Cuff

29.03.2012 af: Simonie Kategori: Inspiration, New In

Haircuffen er fra H&M, kostede en 20′er og er lidt fed.. Det er nu sidste aften i kbh, og selvom turen har været ret hyggelig, bliver det nu godt at komme hjem (: – det lidt af et lortenet her på hotellet, så det tager en evighed(!) at få uploaded billeder til bloggen, i hører derfor ikke mere fra mig før imorgen hvor vi vender snuden hjema’ (:

Every fighter has one fight that makes or breaks him.

19.03.2012 af: Simonie Kategori: Random

Jeg vågnede pisse frisk op til morges.. ret usædvanligt, men lækkert ikke at være dopet på kaffe for en gang skyld! Efter denne uge kan jeg se frem til godt én måned uden helt normal skolegang, det bliver pisse godt.. NU: har vi spansk, 10 pil op for seneste aflevering (score!) SENERE: slappe af med en dejlig aflevering, fremlæggelse og min søde kæreste (:

i woke up feeling so rested.. pretty unusual for me, but nice not to be doped on coffee for once.. after this week i can look forward to almost a month without regular school.. its gonna be great!   (:

 

DIY Vintage Shorts

16.03.2012 af: Simonie Kategori: Inspiration

Jeg købte et par gamle Levi’s bukser til 13 kr i genbrugen og fik dem lavet om til nogle fine vintage shorts.. Det eneste jeg gjorde var at klippe dem af til “lange short” og så folde op indtil længden var fin (: – tror også jeg vil prøve noget dip-dye med dem på et tidspunkt (: – jeg skulle have været på arbejde, men da min moster fylder 50, skal le family til surpriseparty senere (: – jeg regner stærkt med at få lagt dagens ud senere (:

a bougt an old pair og Levi’s jeans at my local thrift store and cut them into some nice vintage shorts.. i think im gonna try to do some dip-dye with them.. i should have been to work, but my family are throwing a surprise party for my aunt today, shes turning 50 (: – outfit of the day later (:

 

 

Preview – I love London, New York, Paris and Tokyo

13.03.2012 af: Simonie Kategori: Inspiration

Et lille preview af dagens.. Hvor er vejret dog skønt, mere af det, tak (: – Jeg var en tur nede i byen og om ikke den lokale genbrug holdt udsalg? jep, 75% i rabat.. Rammer ret så voldsomt en fælde i og med de får nye varer ind hver dag og overvejer allerede at gå ned at kigge igen.. I får mine køb at se senere (:

Side 1 af 212
simonie

Bloglovin

bloglovin

Facebook

Instagram